Linnesoffor 2020

Har du också fastnat för den avslappnade looken på en djup, inbjudande linnesoffa? Den jordnära trenden dominerar och att inreda med linne har verkligen blivit en central del av hur vi inreder avslappnat, mysigt och ombonat idag. Linnegardiner, linnedukar, kuddfodral och framförallt snygga linnesoffor pryder många av våra hem samt ger en inbjudande och stilsäker känsla.

SNYGGA LINNESOFFOR 2020:

Är du ute efter en snygg soffa? Vi listar sju fina och sköna soffor i linnetyg att uppdatera hemmet med.

1. Soffa i linnetyg, Ellos Home

Soffa i linnetyg, Ellos Home
Soffa i linnetyg, Ellos Home

Linnesoffa i romantisk stil med runda former och fem ryggkuddar. Klädsel i 100 procent lin. Finns även i ljusbeige och vitt. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin.com).

2. Linnesoffa Monaco, Soffadirekt

Linnesoffa Monaco, Soffadirekt

Storfavoriten Monaco är en soffa med hög kvalitet i linnekvalitet. Den har ett avslappnat sätt bjuder in till umgänge - så som en soffa bör. Finns även i mörkare beige, grått och i större storlek. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin.com).

3. Linnesoffa med divan, Nordform

Linnesoffa med divan, Nordform

Tidlös och bekväm divansoffa i beige linne. Tillverkad i trä, fiber, plast och skum. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin.com).

4. Beige linnesoffa, Ellos Home

Beige linnesoffa, Ellos Home
Beige linnesoffa, Ellos Home

Soffa i skandinavisk stil med klädsel i linne. Fasta sittdynor och två lösa ryggkuddar. Finns även i grått. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin.com).

5. Grå linnesoffa, Jotex

Grå linnesoffa, Jotex

Rymlig 3-sitssoffa i 100 procent lin med fem ryggkuddar i en grå nyans. Här kan du köpa den (reklamlänk från Apprl).

6. Vit linnesoffa, Ellos Home

Vit linnesoffa, Ellos Home
Vit linnesoffa, Ellos Home

Soffa med fem ryggkuddar i 100 procent linne från Ellos Home i vit nyans. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin.com).

7. Modern soffa i linnetyg, Soffadirekt

Modern soffa i linnetyg, Soffadirekt
Modern soffa i linnetyg, Soffadirekt

Tylösand är en mjuk och härlig soffa av hög kvalitet, både i design och konstruktion. Modellen är öppen och luftig vilket ger en inbjudande och trivsam känsla. Finns både med och utan divan. Här kan du köpa den utan divan (reklamlänk från Awin.com)och här kan du köpa divansoffan (reklamlänk från Awin.com).

LÄS MER:

16 snygga bordslampor att lysa upp hemmet med

14 fina överkast i jordnära toner

17 fina doftljus vi vill tända i vinter