Roströd och rostbrun inredning 2020

Nytt år står för dörren! 2021 bjuder fortsatt på det naturnära nyanserna men även trendigt rostiga och jordnära röda toner syns även allt mer. De röda tonerna kompletterar det naturnära och dova på ett fantastiskt fint sätt samt adderar värme och en ombonad känsla till hemmet. Här kan du läsa om hur vi målar och inreder 2021, där bland annat den roströda tonerna tar allt mer plats.

Inred och skapa magi med rostiga och röda jordnära toner 2020:

Vi har smygstartat lite och samlat ihop 20 fina inredningsdetaljer i roströda och rostbruna toner att inreda hemmet med! Hakar du på trenden?

1. Modernt kuddfodral med tofsar i rostbrun nyans, H&M Home

Rostbrunt kuddfordral från H&M Home

Pryd sängen eller soffan med en trendig kudde från H&M Home i rostig nyans. Kuddfodralet har mönster med kort lugg, tofsar och en dold dragkedja. Här kan du köpa det (reklamlänk från Apprl).

2. Roströd vas, Marimekko

Roströd vas från Marimekko

Stor vas designad av Carina Seth-Andersson och är tillverkad i rostbrunt munblåst glas. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

3. Rostrött bäddset, Ellos Home

Rostrött bäddset från Ellos Home

Bädda sängen med ett bäddset i härligt tvättad bomullssatin som ger en mjuk yta. Bäddsetet finns i fler färger. Här kan du köpa det (reklamlänk från Awin.com).

4. Roströd ljuslykta i glas, Ellos Home

Roströd lykta från Ellos Home

Lykta gjord av glas att lysa upp hemmet med. Färgen och glasets bubblor skapar ett vackert och stämningsfullt ljussken. Kan även användas som liten kruka. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin.com).

5. Rostbrunt överkast i sammet, Jotex

Brunt överkast från Jotex

Bädda sängen med ett mjukt överkast i trendig rostfärgad nyans. Överkast i sammet med dekorativa sömmar. Finns i andra färger. Här kan du köpa det (reklamlänk från Apprl).

6. Trendig fåtölj i roströd ton, Ellos Home

Röd fåtölj från Ellos Home

Vacker, skön och modern fåtölj i rostrött sammetstyg med fickor på sidan. Finns även i grått. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin.com).

7. Trendigt mönstrat kuddfodral i rostbrun, H&M Home

Brut kuddfodral från H&M Home

Rostbrunt kuddfodral med trendigt utseende av ull och återvunnen bomull. Slät baksida och dold dragkedja. Här kan du köpa det (reklamlänk från Apprl).

8. Roströd sittpuff, Ellos Home

Roströd sittpall från Ellos Home

Piffa upp hemmet med en vacker sittpuff i roströd nyans. Denna sittpallen har en mjuk klädsel i sammet och en klädd knapp upptill. Både snygg att titta på och skön att sitta på! Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin.com).

9. Förvaringskorg i rostbrunt, H&M Home

Brun förvaringskorg i jute från H&M Home

Förvara snyggt hemma med en förvaringskorg i trendfärgen rost. Denna är gjord i jute med dubbla handtag. Här kan du köpa den (reklamlänk från Apprl).

10. Roströd vas med doftpinnar, HKliving

Rös vas med doftpinnar från HKliving

Liten roströd vas i keramik med med följande doftpinnar och doften Japanese flowers. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin.com).

11. Röd kudde i återvunnen bomull, Mimou

Röd kudde från Mimou

Mjuk och slitstark tvåfärgad kudde av återvunnen bomull från Mimou. Vackert roströd på ena sidan och ljusbeige på andra. Finns även i fler färger. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin.com).

12. Rostbrun pläd, H&M Home

Rostbrun pläd från H&M Home

Krinklad bomullspläd från H&M Home i rostig brun nyans. Här kan du köpa den (reklamlänk från Apprl).

13. Roströd ljuslykta, Jakobdals

Roströd ljuslykta och vas från Jakobdals

Vacker ljuslykta i roströd nyans som kan användas både som ljuslykta och vas. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin.com).

14. Linneduk i roströd nyans, Ellos Home

Rös linneduk från Ellos Home

Duk i linnekvalitet att inreda border med. Denna är i trendig roströd nyans men finns även i andra färger. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin.com).

15. Roströd badhandduk, H&M Home

Roströd handduk från H&M Home

Vacker stor badhandduk i ekologiskt bomull med en framsida i velour och baksida i frotté. I samma serie finns även handdukar i fler storlekar och färger. Här kan du köpa den (reklamlänk från Apprl).

16. Röd ullpläd med fransar, Klippan Yllefabrik

Röd ullpläd från Klippan Yllefabrik

Varm och mjuk pläd med fransar i roströd nyans. Finns i fler färger. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin.com).

17. Rostbrunt kuddfodral i linne, H&M Home

Brunt kuddfodral från H&M Home

Kuddfodral i tvättad linnekvalitet i rostig brun ton att inreda med i soffan eller sängen. Finns även i rosa och grön. Här kan du köpa det (reklamlänk från Apprl).

18. Rostrött badlakan, Mimou

Brunt badlakan från Mimou

Badlakan i mjuk frotté. Finns i fler storlekar och färger. Här kan du köpa det (reklamlänk från Awin.com).

19. Roströd pläd i mjuk kvalitet, Ellos Home

Röd pläd från Ellos Home

Mjuk pläd från Ellos Home med dekorativa fransar och rutmönster. Finns även i två andra färger. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin.com).

20. Roströd sängkappa, Jotex

Rosträd sängkappa i sammet från Jotex

Ge sovrummet ett ombonat och trendigt lyft med denna sängkappa i roströd färg från Jotex. Gjord i sammetkvalitet och finns i fler färger och olika storlekar. Här kan du köpa den (reklamlänk från Apprl).

LÄS MER:

Inred med beige och vitt – 36 köptips som du inte får missa!

13 trendiga lugg- och ryamattor i butik just nu

Uppdatera sovrummet med mjuka sängkläder