@myscandinavian home, @inspire_me_home_decor, @interiordesignideas på Instagram.

De 13 mest inflytelserika inredningskontona på Instagram

På sociala medier, i appen Instagram, delas många olika typer av innehåll och inredning är en stor och populär kategori. Här är 13 konton med inspirerande inredningsstil. Hur många följer du?

Annons
Skandinaviskt 2.0 – så inreder du med den nya trendstilen
Skandinaviskt 2.0 – så inreder du med den nya trendstilen
1:13

Instagram är en bra plattform för att hämta inspiration när kommer till inredning. Det finns tusentals konton på appen som uppdaterar om inredning, så det kan vara svårt att hitta ett som passar din egna stil.

I en undersökning, genomförd av ett brittiskt företag, kollade man på följare, antal likes, kommentarer och delningar för att komma fram till vilka inredningskonton som är mest inflytelserika på plattformen Instagram.

Det finns konton med alla sorter stilar. Allt från engelsk cottage, ultra modernt till bohemisk inredning. Det finns något som passar alla. Här är de tretton kontona som kom med på listan.

Annons

Plats 13: Lekfullt bohemiskt

Kontot som kom på trettonde plats är @justinablakeney. Hennes konto är färgglatt och lite bohemiskt. Inredningsstilen är väldigt lekfullt.

Plats 12: Mysigt skandinaviskt

På tolfte plats kom @myscandinavianhome, som drivs av en svensk kvinna. Inredningen som syns på kontot är väldigt mysig och skandinavisk med mycket träinslag och ljusa jordnära färger.

Annons

Plats 11: Amerikanskt modernt

På plats elva hittar vi @thebowenhome. Inredningen på detta konot är väldigt modern med mycket inslag från amerikansk kultur.

Plats 10: Ljusa färger

Den tionde platsen kammade kontot @plankandpillow hem. Inredningen på kontot är modernt och väldigt mycket ljusa färger och häftig belysning. För att inte tala om den här vackra uteplatsen.

Plats 9: Second hand och lantligt

På plats nio kom @ispydiy. Stilen som genomsyrar kontot är lantlig. Mycket växter och äldre möbler. Hon som driver kontot använder sig främst av second hand.

Annons

Plats 8: Modernt lantligt

Kontot @amberinteriors kom på listans åttonde plats. Stilen på inredningen är modern, något som är populärt på denna list, och en aningen lantlig. Det är mycket jordnära färger och träinslag.

Plats 7: Fransk cottage

På plats nummer sju kom instagramkontot @frenchcountrycottage. Ett mysigt konto med mycket färger och växter. Namnet på kontot beskriver stilen väldigt bra, det är country cottage.

Annons

Plats 6: Marmor och modernt

På plats sex hittar vi kontot @sophiepatersoninteriors. Inredningen är väldigt modern med mycket marmor och stora puffiga möbler.

Plats 5: Romantiskt

På plats nummer fem kom kontot @mytexashouse. Inredningen är väldigt romantisk och gulligt amerikansk, med mycket vitt och ljust rosa.

Annons

Plats 4: Snyggt modernt

Kontot @studiomcgee kom på fjärde plats. Instagramkontot drivs av en av de som driver programmet Dream home makeover på Netflix. Stilen är modern med mycket ljusa färger och inslag av lite mörkare ibland. Mycket trä och mycket tyg.

Annons

Plats 3: Amerikanskt

På tredje plats kommer @inspire_me_home_decor. Det är väldigt modernt och typiskt amerikanskt med enorma rum med stora soffor och dylikt.

Plats 2: Stilrent modernt

Andra platsen kammade @interiordesignideas hem. Modernt och jordnära färger genomsyrar hela kontot, ibland lite mer lantligt och ibland ultra modernt.

Annons

Plats 1: Amerikanskt lantligt

På första plats kom @ourfauxfarmhouse. Ett konto med modern amerikansk inredning med inslag från en lite mer lantlig stil. Mycket vitt och andra ljusa färger blandat med träinredning.

Källa: Vogue.com.au

Annons