Jul med Ernst har premiär tisdagen den 30 november 2021

Jul med Ernst – allt du behöver veta om nya säsongen

Julstämningen är snart på topp, allt tack vare Jul med Ernsts comeback i rutan. Här samlar vi allt du behöver veta om nya säsongen, från projekt till premiärdatum.

Annons
5 stora jultrender 2021
5 stora jultrender 2021
1:16

Se hit alla Ernst Kirchsteiger-entusiaster! Äntligen närmar sig premiären av TV4-favoriten Jul med Ernst, det stämningsfulla julprogrammet proppfullt av underbar inspiration och smarta knep som adderar extra julkänsla på nolltid. Nu tar vi ett rejält djupdyk i den nya säsongen – och projekten vi har att se framemot.

Det här är Jul med Ernst

2008 gick startskottet för TV4s Jul med Ernst, en inspirerande serie och utmärkt startskott till julsäsongen. Programmet täcker allt som har med julfirandet att göra, från handfasta pyssel och dekorationsknep till läckra recept och vintriga utflykter. Blir heller inte förvånad om det dyker upp gäster och välbekanta ansikten under julbestyren. Inför 2020 års säsong ändrades upplägget något, med större fokus på Ernsts egna syn på julen och hur han firar julen på ett personligt plan.

Jul med Ernst 2021, spelas in på Saxå bruk
Ernst Kirchsteiger är tillbaka med en ny säsong av populära TV-serien Jul med Ernst. Foto: TV4.  

Nytt för årets säsong av Jul med Ernst – spelas in på Saxå Bruk

2021 års tappning av Jul med Ernst består av fyra härliga avsnitt. I år spelas säsongen in på Saxå Bruk, en maffig herrgård från 1800-talet belägen i Värmland, mellan Grythyttan och Filipstad, intill sjön Saxen. Sedan 1984 ligger krögaren och vinkännaren Carl Jan Granqvist bakom den drömlika fastigheten med bland annat hotell, restaurang och golfklubb.

Annons

Det genomgående temat för Jul med Ernsts nya säsong är gemenskap och samvaro för alla slags julfiranden. Återbruk agerar även röd tråd genom alla avsnitt, med flera pyssel i sann upcycling-anda. Inspireras av Ernsts goda skådebröd, maxa julkänslorna med juldekorationer av granris och optimera glöggminglet på bästa sätt.

Då har Jul med Ernst premiär 2021

Sugen på att ta dig an ett avsnitt eller två av Jul med Ernst redan nu? Håll ut! Tisdagen den 30 november klockan 20 går startskottet för den nya säsongen på TV4, TV4 Play och CMore. Säsongen rundas av tisdagen den 21 december.

Annons