Margaux Dietz säljer sin lägenhet – kika in

Margaux Dietz säljer sin lägenhet – kika in

Två år efter att Margaux Dietz flyttade in i sin lägenhet i Birkastan planerar hon nu att sälja den. Spana in bilder från influencerns vackra hem här!

Annons
Se 5 stora badrumstrender 2023
Se 5 stora badrumstrender 2023
1:02

Det var i februari 2021 som Margaux Dietz flyttade in i lägenheten som nu ligger ute till försäljning. Bostaden, som är hela 152 kvadratmeter stor, är placerad högst upp i huset och har en takterass med utsikt över stora delar av Stockholm.

Margaux Dietz lägenhet terass
 

Lägenheten är en ombyggd vindsvåning och hemmet är färgglatt inrett med unika möbler i nästan alla rum. Vardagsrummets matsalsdel rymmer till exempel en spegel signerad Gustaf Westman, ett marmorbord från Eero Saarinen och Panton Chair-stolar från Vitra.

Annons
Margaux Dietz lägenhet interiör
 
Margaux Dietz lägenhet matsalsdel
 

– Min inredningsstil speglar mig och Arnold som personer. Det är mycket som händer, det är färgglatt och vi kan måla om från en dag till en annan. Vi går mer på en känsla än en trend, sa Margaux i en intervju med Residence 2022.

Inredde nyligen en bar på balkongen

Bostaden rymmer fyra rum och kök, och förutom takterrassen en trappa upp finns även en inglasad balkong som Margaux nyligen renoverat och inrett till en bar med sittplatser.

Annons
Margaux Dietz lägenhet bar
 
Margaux Dietz lägenhet balkong
 

Utgångspriset på lägenheten är satt till 17 500 000 kronor, vilket är 1,4 miljoner mer än vad influencern köpte den för i oktober 2020. Men trots den höga prislappen har många visat intresse för lägenheten, menar mäklaren Kontantin Dallas.

– Intresset är enormt och det beror på att det är en boendesituation i särklass. Den här unika vindsvåningen i hjärtat av Birkastan för tankarna till ett penthouse på Upper East Side i New York.

Annons
Margaux Dietz lägenhet kök
 
Margaux Dietz lägenhet kök 2
 

Därför flyttar Margaux Dietz

I en ny video på Youtube förklarar Margaux Dietz varför hon vill flytta från lägenheten, och det är delvis för att den känns för stor.

– Jag bor här med Arnold på 152 kvadrat, varannan vecka bor jag helt själv. Tanken när jag köpte lägenheten var kanske inte att jag skulle bo här själv, men jag bor själv i den.

Annons

Ytterligare en anledning till flytten är att hon vill komma närmare sin exman Jacob Liebermann som bor på Östermalm och på så sätt underlätta för sonen Arnold som även ska börja skolan i närheten.

– Jag älskar det här området, men jag lever i princip i en annan stadsdel: Östermalm. Så jag vet att jag kommer byta stadsdel: Lite mindre, på Östermalm och närmre Arnolds nya skola, säger hon.

Margaux Dietz barnrum
 
Margaux Dietz sovrum
 
Annons

Foto: Elin Sylwan för Historiska Hem/mäklare: Kontantin Dallas

Highlights från Stockholm Furniture Fair
Highlights från Stockholm Furniture Fair
0:55
Publicerat 09 februari 2023
Annons