margaux dietz

Kika in hemma hos Margaux Dietz – se bilderna!

Färgglatt, lekfullt och en hel del lyx – hemma hos Margaux Dietz är det känsla snarare än trender som styr inredningen.
– Varenda del av lägenheten är som ett “happy place”, säger hon.

Annons
Kika in hemma hos Layereds grundare
Kika in hemma hos Layereds grundare
1:21

Influencern Margaux Dietz, 31, fick sitt stora genombrott på sociala medier när hon 2017 filmade sin förlossning och la ut videon på Youtube. Sedan dess har vi sett henne i flera olika tv-sammanhang och just nu är hon aktuell med sin egen Yotube-serie Partitempen – en serie där hon intervjuar partiledarna inför kommande riksdagsval.

Hemma hos Margaux Dietz
Margaux Dietz har över 300 000 följare på Youtube.  
Annons

Något som kännetecknar Margauxs stil både när det gäller inredning och mode är färg, färg och återigen färg. För ungefär ett år sedan flyttade hon in i sin nuvarande lägenhet i centrala Stockholm – en lägenhet som nu är en stor härlig färgklick.

Margaux Dietz kök
 

Lägenheten är på 152 kvadratmeter och det bästa med bostaden är, enligt Margaux själv, att hon äntligen känner sig hemma.

– Jag kan vara i min lägenhet hur länge som helst utan att gå därifrån. Varenda del av lägenheten är som ett “happy place”, säger hon.

Annons

Bor tillsammans med sonen Arnold

I lägenheten bor hon tillsammans med sin son Arnold och när det gäller inredningsstilen så är den mer personlig än trendig.

– Min inredningsstil speglar mig och Arnold som personer. Det är mycket som händer, det är färgglatt och vi kan måla om från en dag till en annan. Vi går mer på en känsla än en trend.

Vardagsrum Margaux Dietz
I vardagsrummet ger mattan från Layered ett lekfullt intryck.  
Margaux Dietz sovrum
 

I sina kanaler visade Margaux nyligen upp när hon förvandlade sitt badrum till en godisbutik genom att måla rummet i fyra olika pastellfärger.

Annons

– Just badrummet är målat i fyra olika pastellfärger. Jag har rosa lampor och det finns även godis i hyllorna. Och man kan även hitta marshmallows och färgglada ljusstakar där. Det var så jag förvandlade det tråkigaste rummet i lägenheten till en godisbutik.

Margaux Dietz badrum
 
Margaux Arnold badrum
 
Annons

Även i köket ser vi pastellfärger i form av en spegel designad av Gustaf Westman, matbord i marmor från Eero Saarinen och designstolarna Panton Chair.

Margaux matbord och matstolar spegel
Matbord och stolar från Nordiska Galleriet.  

Hennes tips till andra som vill få in mer färg i hemmet är både enkelt och konkret.

– Våga mera, ingen minns en tråkig vit vägg! Man kan alltid måla om.

Publicerat 14 april 2022
Annons