Melimeli öppnar flaggskeppsbutik i Stockholm

Melimeli öppnar flaggskeppsbutik i Stockholm – kika in

Välkommen Melimeli! Den första fysiska butiken har öppnat i hjärtat av Stockholm och stoltserar med 460 kvadratmeter.

Annons

Videon kunde inte hittas

Ute efter en stor dos inredningsinspiration? Skandinaviska inredningsvarumärket Melimeli öppnar idag, fredagen den 19 februari, sin första fysiska butik vid namn Melimeli Atelier.

Varumärket lanserades 2015 och intog inredningsscenen med besked i samband med lanseringen av sammetssoffan Luca, en numera välbekant signaturmöbel.

Melimeli öppnar sin första butik

Idag erbjuder Melimeli, med grundaren Amelia Widell vid rodret, både stort och smått med ett utökat sortiment av soffor, puffar, fåtöljer, textilier och keramik. Gemensamt för alla möbler är att de är gjorda på beställning och dessutom är helt handgjorda. Textilierna är handvävna i Italien.

»Efter att endast ha funnits online i fem år känns det otroligt spännande att öppna en riktig butik och möta våra kunder in real life«, säger Amelia Widell, kreativ chef och grundare av Melimeli.

460 kvadratmeter i hjärtat av Stockholm

Den nyöppnade butiken är belägen på Slussplan 5 i Gamla Stan i Stockholm och stoltserar med 460 kvadratmeter. Den häpnadsväckande ytan inkluderar showroom och butik såväl som kontorsplats och kaffebar – allt under ett och samma tak.

Annons

»Gamla stan och läget precis intill nya Slussen känns intressant och som en självklar träffpunkt i Stockholm. Det ger en möjlighet att få kunder att provsitta våra möbler och bygga en starkare relation till varumärket Melimeli och vad vi står för«, säger Amelia Widell.

Se bilder från Melimelis butik här:

Melimeli öppnar butik i Stockholm
Färg, mönster och stilrena former i fokus hos Melimeli.  
Melimelis nya butik i Stockholm
En inspirerande butik på hela 460 kvadratmeter.  
Annons
Melimeli öppnar butik i Stockholm
Butiken har både stort och smått, från möbler till inredningsdetaljer.  

Sugen på att besöka Melimeli Atelier? Butiken har ett max antal besökare som tillåts samtidigt och det går även att boka tid för ett besök om du vill shoppa eller bara inspireras i lugn och ro.

Läs mer:

Thomas Sandells nya projekt i Norra Djurgårdsstaden – se bilderna här

Publicerat 19 februari 2021
Annons