Vårens nyheter 2021 hos inredningskedjorna

Våren är snart runt hörnet och inredningskedjorna har fått in massor av härliga, ljusa vårnyheter. Vi listar våra favoriter i butik just nu!

Annons
Så dukar du med jordnära färger
Så dukar du med jordnära färger
0:57

Våren nalkas allt med och vi stuvar mer än gärna undan hösten och vinterns mörka detaljer och ser fram emot ljusare tider. När en ny årstid kommer så är det alltid lika roligt att uppdatera hemmet efter säsongens rådande trender. Mycket vi kan se just nu är lätta och ljusa toner – som ska inge hopp efter en mörkare tid. Och nog har det senaste året varit lite mörkt för oss alla.

Så vi har gjort en samling över nyheterna hos våra inredningsfavoriter just nu – allt från små detaljer till större. Låt dig inspireras och se fram emot våren som kommer.

Glaserat porslin H&M home
 

Blått är en färg vi kommer se mycket av i år, en enkel detalj med rätt trendfärg är då de här serveringsskålarna i glaserat stengods med blå kanter. Det finns även muggar och kanna till – skålarna kan du köpa hem här. (reklamlänk)

Annons
Hatthylla rotting
 

Rotting har varit trendigt länge och det fortsätter att vara hett att inreda med, som den här fina hatthyllan. Den passar bra i hall som på toalett eller varför inte i sovrummet? Hatthyllan hittar du hos Ellos och den kan du se fler bilder på här. (reklamlänk)

Vattenkokare Hay
 

Glöm inte att ta in lite färg i köket! Den här vattenkokaren från Hay har lyckats samla alla trendfärger i ett – på ett väldigt snyggt sätt. Vattenkokaren finns så klart i fler färger, de kan du hitta här. (reklamlänk)

Annons
Lampfot terrazzo
 

Vi älskar terrazzo och vad är inte bättre då än när man hittar en lampfot med snygg terrazzo. Lampfoten är från PR Home och den kan du köpa här. (reklamlänk)

Ljusa linnegardiner
 

Byt ut höstens och vinterns gardiner och släpp in ljuset med ett par nya, som de här gardinerna gjorda av en mix av ekologisk bomull och lin. De finns i fler färger och de kan du spana in här. (reklamlänk)

Annons
Taklampa i trä
 

Trä är ett material vi bara inte kan få nog av! Vi älskar den här lampan i metall med en tryckt träfinish och trendig organisk form. Den kan du klicka hem här. (reklamlänk)

Glaserad vas
 

Och hann du kanske tänka "vilken fin vas det är nedanför lampan" – för det tänkte vi – så här kan du klicka hem vasen (reklamlänk)och skapa ett snyggt stilleben hemma.

Annons
Snyggt grytunderlägg
 

Vackra organiska former fortsätter att dominera under året och vi kan inte låta bli detta vackra grytunderlägg. Det är som ett konstverk gjort för köket, ja, ett grytunderlägg behöver minsann inte vara fult. Grytunderlägget hittar du här. (reklamlänk)

Bricka mumin
 

Har vi inte längtat mer än någonsin efter att få kramas? Ta då in en liten kram i hemmet med den här söta Mumintrollsbrickan. Den hittar du hos Åhléns. (reklamlänk)

Annons
Vit vas Jotex
 

Snart kommer det vara möjligt att plocka in vårens kvistar, som söta, mjuka videkissar. Placera dem då i en snygg vas och vips du har ett vackert stilleben. Vasen på bilden kan du klicka hem här. (reklamlänk)

Vit och blårandig linneduk
 

Trött på matbordet där hemma? Inga problem, klä det i en vacker duk – som den är med de fräscha krispiga färgerna blått och vitt. Duken är av linmix och den kan du läsa mer om här. (reklamlänk)

Annons
Lampa
 

Bordslampa med de trendiga tonerna av beige, som kommer lysa upp de något mörka vårkvällarna innan ljuset stannar kvar längre under kvällarna. Lampan kan du köpa hem här. (reklamlänk)

Mönstrade krokar
 

Denna krok är en liten men ack så vacker detalj att sätta upp i hemmet, krokarna med mönster hittar du här. (reklamlänk)

Annons
Sänggavel rotting
 

Som sagt, rottingen hänger med i inredningen även i år – så passa på att plocka in det även i sovrummet med den här snygga sängstommen. Den kan du läsa mer om här. (reklamlänk)

Ljus vas H&M Home
 

De här nya vaserna från H&M Home följer de senaste trenderna, mjuka linjer och ljusa färger. Snygga ihop, snygga isär och fina till vårens ljusa strålar. Köp hem dem här. (reklamlänk)

Annons
Stol i trä
 

Snygg stol i eucalyptusträ med vävd sist, funkar bra inne eller varför inte ute i ett växthus? Stolen kan du köpa här. (reklamlänk)

Loungetstol i ljust trä
 

Ytterligare en stol-nyhet – även denna i trä fast med en rotting sits, kommer passa utmärkt till ett tomt hörn, de är inte helt enkla att inreda. Men har du plats för en loungestol så kan denna passa utmärkt! Stolen Stocksund kan du köpa hem här. (reklamlänk)

Annons
Sidobord i trä
 

När vi ändå är inne på det svårinredda hörnet, då kan vi tipsa om ett sidobord som kan rymma vackra inredningsdetaljer. Som detta i trä på bilden, det kan du klicka hem här. (reklamlänk)

Ryamatta Ellos Home
 

Vi avslutar listan på vårens nyheter med en klassiker som är påväg tillbaka in i hemmen just nu – nämligen ryamattan. Och vi kan sannerligen förstå varför, för hur mysigt är det inte med en mjuk och go matta under fötterna? Mattan på bilden kan du köpa hem här. (reklamlänk)

Läs mer:

Inred med trendiga taktila ytor – 24 köptips som ger liv till ditt hem

Skandinaviskt och avskalat – 22 trendiga detaljer som hjälper dig att skapa inredningsstilen

Superfront lanserar ny kollektion med trä i fokus – se bilderna här

Publicerat 11 februari 2021
Annons