Redaktionen tipsar: Digitala redaktörens önskelista

Det lackar mot jul och redaktionen har skrivit sina önskelistor – en formsäker blandning av smått och stort. Men allt stiligt så det förslår. Residence Digitala Redaktör Nanna von Knorring önskar sig julklappar som ger guldkant till det vardagliga, allt för att göra 2024 ännu lite härligare.

Annons
Vardagslivet vid Hoby Kulle
Vardagslivet vid Hoby Kulle
0:56

»Användbart och vackert är den bästa julklappen, sedan kan det vara en enkel liten detalj eller en hel möbel. Eller varför inte bara något som sätter guldkant på vardagen det kommande året?«

Residences Digitala Redaktör Nanna von Knorring.
Residences Digitala Redaktör Nanna von Knorring.  

1. Jag älskar Ikebana när det ­kommer till att presentera ­blommor. Vasen Miyabi formgiven av ­Kazushige Miyake för Blomus, gör det möjligt på ett snyggt sätt. Här i polerat rostfritt stål, som är min favorit. Pris cirka 1 040:-.

Annons
Vasen Miyabi i rostfritt stål, formgiven av ­Kazushige Miyake för Blomus.
 

2. Bästa beautyklappen oavsett om du ska till solen eller inte. Rodials SPF50 Drops Anti-Blue Light & Pollution skyddar ansiktet året om och är mjukt som silke på huden. Pris 612:-.

Rodials SPF50 Drops Anti-Blue Light & Pollution.
 

3. Det finns inget skönare än att sova i mjuk supima-bomull. Unisex-­pyjamasen Sweet från Magniberg är formgiven tillsammans med ­Jonathan Saunders och den ­­perfekta uniformen för julledigheten. Pris från 2 190:-.

Annons
Svart unisex-­pyjamas, Sweet från Magniberg, formgiven tillsammans med ­Jonathan Saunders.
 

4. En julklapp till bokälskaren som redan har allt. Booknd från Woud består av två bokstöd i marmor som balanserar upp böckerna, samtidigt som de ger bokhyllan en geometrisk detalj. 1 939:-.

Booknd från Woud, bokstöd i marmor.
 
Annons

5. Nyheten Chisel lounge chair från Hay med mjuk fårskinns­klädsel är lika snygg som praktisk. En perfekt julklapp till den som behöver en till sittplats, oavsett rum, 20 349:-.

Chisel lounge chair från Hay med mjuk fårskinns­klädsel.
 

6. Steamern är ett måste i både garderoben och i resväskan. Cirrus X från Steamery håller kläderna både släta och fräscha. Här i den snygga mattsvarta färgen Onyx. 1 300:-.

Steamern Cirrus X från Steamery, i mattsvarta färgen Onyx.
 

7. Skapa ett vackert blickfång med ljusstaken Valse, från Ferm Living. Jag gillar den mjuka, vågiga formen i kombination med det svarta, pulverlackerade stålet. Pris 309:-.

Annons

8. Uppgradera köket med en vattenkokare, som är så snygg att den gärna får stå framme på köksbänken. Aarkes Kettle har en stilren design och är gjord i rostfritt stål, 2 500:-.

Annons