Redaktionens önskelistor - Cecilia

Ännu en av redaktionsmedlemmarna delar med sig av sin privata önskelista. Stilredaktören Cecilia längtar efter nya dofter, spännande läsning och vackra vardagsföremål.

Annons
porslin
 

De här fina prickiga skålarna i vit lera från Italien föll jag för direkt när jag såg dem på Artilleriet.se. En modernare variant på det klassiska italienska stänkporslinet.

 

hermes parfym
 

2. Parfym från Hermès

Överaskningar i julklappssäcken är alltid kul utom när det gäller dofter. Hur många gånger har jag inte doftat på en parfym och tyckt om den bara för att upptäcka att den inte passar på min hud. Något med phvärdet i huden gör att samma parfym doftar olika, så när jag väl hittar någon som passar mig och som jag gillar så blir det en favorit. Just nu är det Eau de Pamplemousse rose från Hermès.

Annons

 

grace a memoir
 

3. Boken om Grace Coddington

Världens bästa modestylist och kreativ chef på amerikanska Vogue berättar om sitt liv och sitt jobb garanterat inspirerande läsning! Boken om Grace Coddington A memoir.

 

Anne Thomas grytunderlägg
 

4. Grytunderlägg

Om jag måste välja mellan snyggt och praktiskt så vinner alltid snyggt! Önskar mig därför detta  snygga grytunderlägg från webshoppen Anasagna. Loop är tillverkad i tysk björk och formgivit av Anne Thomas för Toma Objects.

 

Lexington lakan
 

5. Nya lakan

Jag sover helst i enfärgade lakan och allra helst i vitt, eller möjligtvis ljusblått  – så den nya kollektionen från Lexington passar mig perfekt! Blekt ljusblått i en sval och skön bomullskvalité!

Publicerat 19 december 2013
Annons