Redaktionens önskelistor - Elisabet

Annons

Nu är det dags för nästa redaktionsmedlem att dela med sig av sin önskelista. Den här gången har turen fallit på Residence layoutare Elisabet Magnusson.

Marimekko
 

1. Tyget Kuuskajaskari från Marimekko.

»Jag älskar regntunga himlar, Kuuskajaskari påminner mig om tysta långa dagar i sängen med en bok.

 

Kinfolk
 

2. Prenumeration på magasinet Kinfolk.

Den här tidningen befinner sig exakt i det mentala tillstånd jag försöker eftersträva. Reportagen lyfter fram vardagliga ting och fotografierna är andlöst vackra i en klass för sig.

Annons

 

Faviken
 

3. Middag och övernattning på Magasinet Fäviken.

Igen! Jag var där för exakt ett år sen och längtar ständigt tillbaka. Jag hävdar bestämt att Magnus Nilsson är ett av vår tids största genier. Ingen borde missa denna utomkroppsliga upplevelse.

 

sjal
 

4. Sidensjal

… från franska designkollektivet Milleneufcentquatrevingtquatre. Ett gäng formgivare som kombinerar den klassiska sidensjalen med modernt mönster, ett stycke konst att svepa in sig i.

Annons

 

Skärmavbild 2013-12-10 kl. 10.08.00
 

5. Affisch

Handtryckt affisch från The Idler Academy med citatet ”Silence is the sleep that nourishes wisdom”, från en av mina favoriter, 1500-talsfilosofen Francis Bacon, (samme man som skrivit den berömda texten som slutar ”…klockan klämtar för dig”) Vackert citat som lägger som som bomull runt min själ.«

Publicerat 16 december 2013
Annons