Redaktionens önskelista – Cecilia von Mentzer

Hur ser din jul ut? Frågar man Redaktionschefen (vik) Cilla Von Mentzer svarar hon: En långsam jul med mycket ost och böcker!

Annons

– Den här julen kommer att tillbringas utan gran, tomte och sill. Gåvan är att få vara tillsammans i lugn och ro. Och äta rubbade mängder med franska ostar, säger Cilla son Mentzer som är Redaktionschef (vik) här på Residence.

Men lite klappar kläms också in mellan alla goda ostar. Här är hennes önskelista!

bric a brac kavaj
 

1. Jag växte upp med manchester och har en kärlek till det materialet. Figursydd kavaj i bredspårig brun manchester, ja tack, 2 499:-. Här hittar du den! 

Annons
kunskapstavlan
 


2. Uppvuxen vid havet med usel koll på sjöar. Den här blir bra i köket, snygg är den också. 395 :-. Kunskapstavlan finner du här. 

Izpizi
 


3. Jag lägger ständigt bort mina läsglasögon. De här gillar jag skarpt (!), 316 :-, Izipizi glasögon hittar du här! 

Annons
Växbo lin kaffefilter
 


4. Äntligen ett kaffefilter – i ren lin – som går att använda om och om igen. Låt det torka och töm det sedan i komposten. Tvättas i 60 grader utan tvättmedel! 145:-, Växbo lin kaffefilter finns här.

stahl burk
 

5. En sådan där perfekt liten burk för småpryttlar, och söt är den också, 899 :-, Sthal står bakom burken som du hittar här. 

Annons
northern sopkvast
 


6. Sopa köksgolvet med stil. Sopkvast och skyffel i ett, Cane kostar 1 690 :-, Northern sopkvast finns här!  (reklamlänk)

lampa
 

7. Nätt lampa med skärm i ek och valnöt, 2 449 :-, från Care of Bankeryd. Finns här!  (reklamlänk)

Läs mer: 

Imke Janoscheks önskelista – en hållbar jul 

Förtrollade ljusstakar – fem favoriter 

Ett drömhem vi fortfarande älskar 

Annons