Redaktionens önskelistor - Michelle

Annons
other stories handskar
 


(reklamlänk)
1. Handskar
För någon månad sedan åkte jag iväg på en intervju kl 04:50. Jag vet, snuskigt tidigt. Trött som jag var glömde jag mina handskar på tåget och sedan dess har gått runt i ett par pinsamma vantar i fejkat ormskinn. Ett par snygga och varma hanskar skulle med andra ord göra mig mycket glad, till exempel de här från & Other stories.
Skinnhandskar, 550:-, & Other stories. (reklamlänk)

 

alexander wang
 


2. Skor
Mina pjuck sjunger på sista versen och Kori Ankle Boots från Alexander Wang skulle inte sitta helt fel. De verkar dock vara svåra att få tag på…

Annons

 

fina_teservisen_large
 


3. Koppar och tekanna
Anna Lerinders fantastiska servis heter Fina teservisen och det är dagens underdrift. Trots att jag för länge sedan passerade »weirdo horder lady« när det kommer till mina vintagekoppar och tekannor så drömmer jag dagligen om att dricka något ur min tehordersamling i dessa.
Pris på förfrågan.

christoph finkel 2
 


4. Träpoesi
Första gången jag såg Christoph Finkels vackra träkonstverk var på Formex för ett par år sedan och trots ett ständigt inspirationflöde har de lyckats bita sig fast och har en speciell plats i mitt hjärta.
Pris på förfrågan

Annons

 

Ripple-light-by-Poetic-Lab_dezeen_2
 


5. Bordslampa
Något annat som etsat sig fast är Poetic Labs lampa Ripple light som jag såg på Il Salone första gången för två år sedan. Då visades de på Salone Satellite men har sedan dess satts i produktion av J. & L. Lobmeyr. Jag har haft någon flummig tanke på att jag ska ha alla elementen representerade hemma och kan inte tänka mig något mer lugnande och vackert än vattenspeglingar på väggen.

Cirka 45 000:-, Svenskt tenn.

 

bell table
 

6. Sängbord

Annons

Det eleganta bordet Bell tabel av Sebastian Herkner  skulle se väldigt snyggt ut bredvid min ganska höga säng.
Pris 16 400:-, connox.com

 

elefant_16012664
 

Allt detta är egentligen mest sådant som inspirerar mig och som jag tycker är exceptionellt fint. Helst av allt vill jag inte ha några julklappar alls utan de som vill får gärna sänka en slant till de utsatta elefanterna och noshörningarna i Afrika. Eller jo, jag vill ha handskarna, jag fryser faktist…

Annons