Så inreder du barnrummet enligt ELLE:s Katarina Mattsson

Vi bad ELLE:s innehållschef Katarina Mattsson, mamma till Milo, 3, och Himla, 2 månader, ge sina bästa tips när det kommer till att inreda barnrummet!

ferm living koala tapet

1. Jag älskar barnrum klädda i tapeter med starka mönster, det blir så ombonat! Koalatapeten, 749:-/rulle, från Ferm living är en ny favorit.

ilke björnar

2. I väntan på att något av de svenska tapetföretagen gör en hel kollektion med konstnären Emilia Ilke nöjer jag mig med ett collage. Görs på beställning, 600:-, emilia.ilke.se.

kub granit

3. Ett bord, en hylla eller en stege. Kuben från Granits nya kollektion Modulär, 799:-, kan användas till lite allt möjligt.

George amp willy

4. Vill uppmuntra till kreativitet och lärande, men inte gå riktigt så långt att jag låter kidsen rita och skriva direkt på väggarna. Studio roller, finns i flera storlekar från ca 150:-, George and Willy.

brandstationen matta björn

5. Sköna mattor är ett måste när en tillbringar mesta tiden på golvet! Matta Björn, 1 750:-, Doing good/Brandstationen.

teenytiny påsar

6. De här ekologiska nätpåsarna är perfekta för att förvara allt från blöjor till klossar, 55:-/2 st, Teenytiny.

cubble pink tellkiddo

7. Har lärt mig att förvaring är A och O när det gäller att överleva småbarnsåren. Även våra barn har gräsliga plastleksaker (ofta favoriter och självvalda på loppis …) – dem gömmer jag i Cubbie, ca 350:-, från Tell kiddo när dagen är slut. Missa förresten inte grundaren Maria Sabbahs geniala barnsängar att göra själv, ritningar hittar du på @tellkiddo på Instagram!