Pella Hedeby, utvalda detaljer.

Pella Hedeby: Så inreder du enkelt med utvalda detaljer

Pella Hedeby inreder med naturliga material och låter ibland ljuset göra jobbet.

Annons

Det naturligt enkla. Trygga bekanta former och genuina material. Ett baskoncept att landa i om och om och om igen. Kryddat med de där få utvalda detaljerna som skapar känsla och väcker lust i hemmet. Med våren och ljuset kommer en närmast ohejdad energi. Och lusten att förändra och uppdatera med den. Här har jag lärt mig genom åren att kanalisera min energi till att rensa ut, skala av och låta ljuset som flödar in göra jobbet. En vacker vårkvist i en vas, så är nyförälskelsen i hemmet ett faktum. Men ibland kan man behöva lite hjälp på traven för att se hemmet med nya ögon. Att hitta fokus och bli påmind om vad man har att utgå ifrån. En inspirationsbild behöver inte alltid innehålla något nytt att sukta efter. Den kan faktiskt många gånger bekräfta det man har.

Små utvalda detaljer

Vasar från Sibast.
Magnolia vase av Naja Utzon Popov för Sibast.  

1. Vasernas vas. Magnolia vase av Naja Utzon Popov för Sibast, 2 790:-. Vacker med sitt handgjorda uttryck och perfekt till vårens alla kvistar.

Annons
Stolar från Blå station.
Stolarna Momang från Blå station.  

2. Jag fick upp ögonen för stolarna Momang från Blå station när de flyttade in i hos Gustav Ovland i Stärkelsefabriken. Ett Insta-tips för den som önskar inspiration på det genuina temat!

Gardiner från Zara Home.
Linnegardiner från Zara Home.  

3. Låt vårljuset sila in genom skira linnegardiner, 399:-/st på Zara Home.

Dreja och skapa i lera.
Ateljé salt jord i Nyköping.  

4. Att dreja och skapa i lera är mångas dröm. Så även min. Och jag kan varmt rekommendera Ateljé salt jord i Nyköping som med lekfull kreativitet låter dig utforska leran och olika tekniker under sina kurser.

Annons
Bockar och stolar för Menu.
Ishinomaki stool och Tripodal stool från Ishinomaki laboratory för Menu.  

5. Enkla former och multifunktion. Ishinomaki laboratory är aktuellt med sina fina bockar AA stools för Menu. Enkla benbockar som kan multipliceras till en pall eller ett avlastningsbord om man så vill. Jag fascinerades av designen och hittade fler alster i samma anda, Ishinomaki stool och Tripodal stool, på Cato-Objects.com.

Bord och stolar från Fredericia furniture.
Bord och stolar ur Post collection designade av Cecilie Manz för Fredericia furniture.  

6. Så väcktes den där längtan om att fräscha upp genom att skala av åter. Men den här bilden från Fredericia furniture, med bord och stolar ur Post collection designade av Cecilie Manz. Där rislampan över matplatsen förstärker det poetiskt enkla uttrycket.

Annons