hotellstil sängkläder

Hotellstilen har blivit en av de populäraste inredningsstilarna som många svenskar suktar efter i såväl bad- som sovrum. För att skapa stilen hemma behöver man inte inreda med helt nya möbler och detaljer, utan det kan räcka med styling av befintlig inredning eller att addera något enstaka nytt för att få till det.

Sängkläder kan vara detaljen som gör stor skillnad för helhetsintrycket. Dessutom finns det många snygga alternativ som kan ge den där eleganta känslan, oavsett hur man väljer att tolka hotellstilen. Nedan listar vi elva påslakan och påslakanset som ger hotellkänsla till sovrummet!

1. Dreamtime påslakan, Himla

påslakan från himla i vitt

Helvita sängkläder är en klassiker på hotell som är precis lika fin hemma i sovrummet. Det här enfärgade setet är gjort i GOTS-certifierad bomullspercale. Här kan du köpa det (länk till Adtraction).

2. Påslakan och örngott med dubbel rand, H&M Home

Sängkläder i hotellstil från H&M Home

Stilrent påslakan och örngott med dubbla ränder runt och bred vinge, som ger lyxig hotellkänsla till bäddningen. Här kan du köpa örngottet (länk till Apprl) och här kan du köpa påslakanet (länk till Apprl).

3. Påslakanset Eden, Ellos Home

påslakanset eden från ellos home – hotellstil

Snyggt påslakanset med bård bestående av tre broderade ränder runt både örngott och påslakan. Gjort i GOTS-certifierad, ekologisk bomull. Här i vitt med brodyr i olivgrönt, finns även med brodyr i mockarosa och i mörkgrått. Här kan du köpa setet (länk till Ellos).

4. Påslakanset Holly, Ellos Home

randigt påslakanset i hotellstil från ellos home

Bädda dig till en snygg hotellstil i sovrummet med randvävda satinlakan. Här i ljusgrått, finns även i mörkgrått, vitt, nuderosa och nougatbrunt. Setet är gjort av ekologisk bomull och är GOTS-certifierat. Här kan du köpa det (länk till Ellos).

5. Bäddset Vide, Åhléns

Bäddset vide i cremefärg

Ge sängen en lyxig känsla med blank satin. Det här påslakansetet går i en lyxig nyans av crème och är gjort i ekologisk bomull. Här kan du köpa setet (länk till Adtraction).

6. Påslakanset i bäckebölja, Åhléns

påslakanset i bäckebölja

Satsa på en modern hotellstil i personlig tappning med trendigt ljusgrönt och påslakan i med vävd struktur. Finns även i vitt, ljusgrått, ljusblått och gult. Här kan du köpa setet (länk till Adtraction).

7. Påslakan Pin Point, Lexington

påslakanset i hotellstil från lexington

Vill du få känslan av att bo på ett lyxigt hotell vid havsstranden? Satsa på ett påslakan i blåvitt och klassiskt randigt! Finns för både dubbel- och enkeltäcke. Här kan du köpa det (länk till Adtraction).

8. Jasmine påslakanset, Jotex

Påslakanset i hotellstil från Jotex

Påslakanset om två alternativt tre delar i ekologisk bomull med en trådtäthet på 400. Finns i grått alternativt vitt med kontrasterande, dekorativ rand. Här kan du köpa det (länk till Awin.com).

9. Påslakanset med fiskbensstruktur, Ellos Home

Libby påslakanset med fiskbensstruktur

Äggskalsvitt påslakanset med vacker fiskbensstruktur. Gjort i ekologisk bomull och finns i flera färger. Här kan du köpa setet (länk till Ellos).

10. Sateen Stitch, Gant Home

påslakan i hotellstil från Gant Home

Klassiskt påslakan i vitt med eleganta dubbla ränder i blått som ger hotellkänsla till sovrummet. Påslakanet är gjort i satinvävd, egyptisk bomull och finns för både enkel- och dubbeltäcke. Här kan du köpa det (länk till Ellos).

11. Strimma påslakanset, Alva linen

strimma från alva linen

Stilrent påslakanset i vitt med tunn passpoal i blått runt. Såväl påslakan som örngott är handsytt i ekologisk bomull och passpoalen är av återvunnen polyester. GOTS och Fairtrade-märkt och varumärket delar även information om tillverkningsprocessen. Här kan du köpa setet.

Läs mer:

Så inreder vi sovrummet 2020 – 5 stora trender

11 snygga sängbord till sovrummet

Gör sovrummet lyxigare – 11 enkla inredningstips