hotellstil sängkläder

Sängkläder som ger hotellstil i sovrummet – 11 snygga köp

Vill du inreda sovrummet i lyxig hotellstil? Sängkläderna är nyckeln till att skapa stilen! Här hittar du elva snygga alternativ som finns i butik just nu.

Annons

Hotellstilen har blivit en av de populäraste inredningsstilarna som många svenskar suktar efter i såväl bad- som sovrum. För att skapa stilen hemma behöver man inte inreda med helt nya möbler och detaljer, utan det kan räcka med styling av befintlig inredning eller att addera något enstaka nytt för att få till det.

Sängkläder kan vara detaljen som gör stor skillnad för helhetsintrycket. Dessutom finns det många snygga alternativ som kan ge den där eleganta känslan, oavsett hur man väljer att tolka hotellstilen. Nedan listar vi elva påslakan och påslakanset som ger hotellkänsla till sovrummet!

1. Dreamtime påslakan, Himla

påslakan från himla i vitt
 

Helvita sängkläder är en klassiker på hotell som är precis lika fin hemma i sovrummet. Det här enfärgade setet är gjort i GOTS-certifierad bomullspercale. Här kan du köpa det (länk till butik).

Annons

2. Påslakan och örngott med dubbel rand, H&M Home

Sängkläder i hotellstil från H&M Home
 

Stilrent påslakan och örngott med dubbla ränder runt och bred vinge, som ger lyxig hotellkänsla till bäddningen. Här kan du köpa örngottet (länk till butik) och här kan du köpa påslakanet (länk till butik).

3. Påslakanset Eden, Ellos Home

påslakanset eden från ellos home – hotellstil
 

Snyggt påslakanset med bård bestående av tre broderade ränder runt både örngott och påslakan. Gjort i GOTS-certifierad, ekologisk bomull. Här i vitt med brodyr i olivgrönt, finns även med brodyr i mockarosa och i mörkgrått. Här kan du köpa setet (länk till Ellos).

Annons

4. Påslakanset Holly, Ellos Home

randigt påslakanset i hotellstil från ellos home
 Foto: Andreas Borg Scheller

Bädda dig till en snygg hotellstil i sovrummet med randvävda satinlakan. Här i ljusgrått, finns även i mörkgrått, vitt, nuderosa och nougatbrunt. Setet är gjort av ekologisk bomull och är GOTS-certifierat. Här kan du köpa det (länk till Ellos).

5. Bäddset Vide, Åhléns

Bäddset vide i cremefärg
 

Ge sängen en lyxig känsla med blank satin. Det här påslakansetet går i en lyxig nyans av crème och är gjort i ekologisk bomull. Här kan du köpa setet (länk till butik).

Annons

6. Påslakanset i bäckebölja, Åhléns

påslakanset i bäckebölja
 

Satsa på en modern hotellstil i personlig tappning med trendigt ljusgrönt och påslakan i med vävd struktur. Finns även i vitt, ljusgrått, ljusblått och gult. Här kan du köpa setet (länk till butik).

7. Påslakan Pin Point, Lexington

påslakanset i hotellstil från lexington
 

Vill du få känslan av att bo på ett lyxigt hotell vid havsstranden? Satsa på ett påslakan i blåvitt och klassiskt randigt! Finns för både dubbel- och enkeltäcke. Här kan du köpa det (länk till butik).

Annons

8. Jasmine påslakanset, Jotex

Påslakanset i hotellstil från Jotex
jot_1032448-01_Fm  

Påslakanset om två alternativt tre delar i ekologisk bomull med en trådtäthet på 400. Finns i grått alternativt vitt med kontrasterande, dekorativ rand. Här kan du köpa det (länk till butik).

9. Påslakanset med fiskbensstruktur, Ellos Home

Libby påslakanset med fiskbensstruktur
 

Äggskalsvitt påslakanset med vacker fiskbensstruktur. Gjort i ekologisk bomull och finns i flera färger. Här kan du köpa setet (länk till Ellos).

Annons

10. Sateen Stitch, Gant Home

påslakan i hotellstil från Gant Home
 

Klassiskt påslakan i vitt med eleganta dubbla ränder i blått som ger hotellkänsla till sovrummet. Påslakanet är gjort i satinvävd, egyptisk bomull och finns för både enkel- och dubbeltäcke. Här kan du köpa det (länk till Ellos).

11. Strimma påslakanset, Alva linen

strimma från alva linen
 

Stilrent påslakanset i vitt med tunn passpoal i blått runt. Såväl påslakan som örngott är handsytt i ekologisk bomull och passpoalen är av återvunnen polyester. GOTS och Fairtrade-märkt och varumärket delar även information om tillverkningsprocessen. Här kan du köpa setet.

Annons

Läs mer:

Så inreder vi sovrummet 2020 – 5 stora trender

11 snygga sängbord till sovrummet

Gör sovrummet lyxigare – 11 enkla inredningstips

Få de senaste trenderna och nyheterna inom inredning i vårt nyhetsbrev – helt gratis!

För mer information om hur vi behandlar din data se Aller Medias integritetspolicy.

Bekräfta din mejl

Vi har skickat ett mejl till din e-postadress.

Öppna mejlet och bekräfta din e-postadress så får du nyhetsbrevet inom kort.

Annons