små snygga skrivbord

14 små och praktiska skrivbord – perfekt för hemmakontoret

Är du på jakt efter ett litet och smidigt skrivbord som passar perfekt till det lilla arbetskontoret eller arbetshörnan? Vi hjälper dig på traven och listar 14 snygga och små skrivbord som dessutom blir en trendig del av din inredning!

Annons
Kika in hos Ellen Dixdotter och Jacob Holst
Kika in hos Ellen Dixdotter och Jacob Holst
1:14

Ett skrivbord kan både vara praktiskt och en snygg inredningsdetalj. I utrymmen där ytan är begränsad men behovet av en liten kontorshörna eller förvaring finns är stor så är ett litet skrivbord den ultimata lösningen.

 

Små och praktiska skrivbord:

Vi listar 14 små skrivbord som gör sig perfekt för den lite mindre arbetsplatsen, i allt från vägghängda skrivbord och de som lutas mot väggen till de med hjul och smarta lösningar där alla dessutom blir en snygg inredningsdetalj i hemmet!

 
Annons
 

Skrivbord från danska Menu. Det gör sig perfekt i utrymmen där ytan är begränsad men behovet av en liten kontorshörna eller förvaring finns. Finns i både ek och mörk bets. Du kan köpa det här (reklamlänk).

 

Trendigt skrivbord från Nordform med en lackad vit yta och ben i askfaner. Du kan köpa det här (reklamlänk).

Annons
 
 

Vägghängt skrivbord i trä med metalldetaljer från Ferm Living inspirerade av 50-talets geometriska formspråk. Du kan även kombinera skrivbordet med vägghyllan från samma serie för en snygg helhet och extra förvaring. Finns i fler utföranden. Du kan köpa det här (reklamlänk).

 

Svart skrivbord i stål från Kave Home Skrivbordet har även ett hyllplan med plats för skrivbordstillbehör och ett fack för kuvert eller anteckningar. Du kan köpa det här (reklamlänk).

Annons
 

Vägghängt skrivbord i trendig rotting från Nordal. Du kan köpa det här (reklamlänk).

 

Vitt litet skrivbord i stål och med en liten förvaringslåda som har en vacker mässingknopp från Nordform. Du kan köpa det här (reklamlänk).

 
Annons
 

Skrivbord i massiv furu från Karup Design som kräver mycket lite utrymme som ställs intill väggen. Finns även i svart. Köp det här (reklamlänk).

 
 
Annons

Litet bord med oval bordsskiva i elegant mörk marmor och ben av järn från House Doctor. Ett både tidlöst och trendigt skrivbord för ditt hemmakontor eller arbetshörna. Du kan köpa det här (reklamlänk).

 
 

Praktiskt skåp med inbyggt skrivbord från Mavis. Finns i utförande; vitlack och svartlack. Du hittar det här.

Annons
 

Enkelt och snyggt skrivbord i trä med en pulverlackad metallstomme från Nordform. Finns i två olika nyanser på trät. Köp det här (reklamlänk).

 
 
Annons

Svart litet skrivbord från Skagerak är formgivet av Chris Liljenberg Halstrøm. Finns även i ek. Kika in det här (reklamlänk).

 

Svart skrivbord av metall med bordsskiva av mörk marmor från Jotex. Skrivbordet har två praktiska skrivbordslådor av acaciaträ med guldfärgade knoppar. Finns även i en mindre storlek. Du hittar det här (reklamlänk).

 
Annons
 

Stilsäkert och trendigt skrivbord formgivet av Jamie Hayon för danska &:Tradition. Det svagt välvda skrivbordet med en skiva av trä har ytterligare en avställningsyta i form av en rund skiva i svart marmor eller mässing. Finns i fler utföranden. Du kan köpa det här (reklamlänk).

 
 
Annons

Shift skrivbord med hjul från svenska A2 är formgivet av Sara Larsson och har en smart design med praktiska hjul på ena kortsidan. Det stilfulla bordet är utrustat med handtag/väskhängare på motsatt kant, samt tre förvaringsfack under den transparenta bänkskivan. Du hittar det här (reklamlänk).

LÄS MER:

2021 inreder vi med speglar i lekfulla former – 15 trendiga tips

Naturnära, harmoniskt och varma toner – här är Ellos Homes nya kollektion

I år inreder vi med snygga vägglampor – 14 trendiga köptips

Annons