Matbord till uteplats och balkong

14 snygga bord till balkong och uteplats

Inred uteplatsen och balkongen med ett bord för frukost, lunch och middag i det gröna. Vi har valt ut 14 snygga alternativ, för balkongen och uteplatsen och för dig som är ute efter ett stort matbord.

Annons

Ett bord att samlas runt och äta vid kan vara uterummets viktigaste möbel. Välj rätt bord för just dina behov för att inreda precis lika tidlöst och stilsäkert på uteplatsen som inomhus.

Ett praktiskt balkongbord, ett snyggt matbord eller ett stort bord där hela familjen och alla vänner får plats? Spana in våra tips för olika behov nedan!

Små bord till balkongen

1. Picnic table, Skagerak

picnicbord från skagerak
 
grönt bord till balkongen från skagerak
 

Picnic Table från danska Skagerak är ett smidigt, bärbart bord att ha på balkongen eller den lilla uteplatsen. Bordsskivan går att fälla ner på båda sidor, vilket gör bordet till en flexibel utemöbel. Finns i grönt, grått och svart utförande. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons

2. Balkongbord, Jotex

Balkongbord från jotex
 

Compact living-bord för balkongen som fälls upp när det används och tar minimalt med plats. Bordet har en matt yta i pulverlackerad aluminium. Här kan du köpa det (reklamlänk).

3. Runt cafébord, Cane-line

Runt bord till balkongen från Cane-line
 

Stilrent, runt cafébord för balkongen eller uteplatsen. Det minimalistiska bordet finns i flera olika utföranden samt i fyra olika storlekar. Här kan du köpa det (reklamlänk).

Annons

4. Vikbart bord, Granit

balkong med inredning från granit
 
balkongbord från granit
 

Inred minimalistiskt och praktiskt på balkongen med det här hopvikbara balkongbordet. Bordet är gjort i pulverlackad stål och finns i ljusgrått alternativt grönt. Här kan du köpa det (reklamlänk).

Annons

5. Matbord, Nordform

litet runt bord för utomhusbruk
 

Fint litet matbord för utomhusbruk, gjort i teak. Perfekt för två på balkongen eller uteplatsen. Här kan du köpa det (reklamlänk).

Utomhusbord till större balkong och uteplats

6. Linear stålbord, Muuto

utomhusbord från muuto
 

Stilfullt stålbord formgivet av Thomas Bentzen för Muuto. Bordet är svensktillverkat, har en väderbeständig färg i antingen grönt, orange, svart eller vitt och mäter 140 centimeter, vilket gör det till ett snyggt matbord både inom- och utomhus. Här kan du köpa bordet (reklamlänk).

Annons

7. Utomhusbord, Skagerak

utomhusbord från Skagerak
 

Klassiskt bord i teak från danska Skagerak. Perfekt för fyra på uteplatsen eller i trädgården. Här kan du köpa det (reklamlänk).

8. Utomhusbord, Fermob

Monceau utomhusbord från Fermob
 

Utomhusbordet Monceau Table från franska Fermob blir ett snyggt matbord i uterummet. Bordet är gjort i stål och finns i 24 olika färger samt två storlekar, ett mindre för sex personer och ett större för åtta. Här kan du köpa det (reklamlänk).

Annons

9. Grinda utomhusbord, Skargaarden

Grinda Table Medium från Skargaarden
 

Matbord för utomhusbruk formgivet av Matilda Lindblom för svenska Skargaarden. Bordet har en skiva i teak och eleganta ben i stål. Här kan du köpa det (reklamlänk).

Stora matbord till trädgården och uteplatsen

10. BM 1771, Carl Hansen

BM 1771-utomhusbord från Carl Hansen
 

Det här moderna utomhusbordet är designat av Børge Mogensen för Carl Hansen år 2020. Bordet är gjort i obehandlad teak och ingår i en serie matchande möbler. Bordet är nästan två meter långt. Här kan du köpa det (reklamlänk).

Annons

11. Förlängningsbart bord, Fermob

Stort förlängningsbart utomhusbord från Fermob
 

Costa Extension Table från franska Fermob är ett förlängningsbart, stilrent utomhusbord som finns i 24 fina färger. Bordet är gjort i aluminium och kan rymma allt från sex till tio sittplatser. Här kan du köpa det (reklamlänk).

12. Utebord, EMU

Utebord från EMU
 

Matbord för inom- och utomhusbruk från italienska EMU i stilren design. Bordet är gjort i stål och finns i sju olika färger. Bordet finns i tre storlekar och det största är 270 centimeter långt. Här kan du köpa det (reklamlänk).

Annons

13. Ballare utomhusbord, Skagerak

Långt utomhusbord från Skagerak
 

Stort matbord i teak för utomhusbruk, designat av Jacob Berg för Skagerak. Bordet är 196 centimeter långt, men kommer med två tilläggsskivor som förlänger bordet till 246 alternativt 295 centimeter och ger plats för upp till 12 personer att sitta runt bordet. Här kan du köpa det (reklamlänk).

14. Garden Bistro Table, Röshults

Stort och långt utomhusbord
 

Stort, elegant utomhusbord formgivet av Broberg & Ridderstråle för Röshults. Bordet är över tre meter långt, vilket gör att det passar utmärkt på uteplatsen eller i trädgården där många samlas och äter tillsammans. Utomhusbordet är tillverkat i rostfritt stål och teak. Här kan du köpa det (reklamlänk).

Läs mer:

Inredningsstylistens bästa tips för uteplatsen och trädgården

Shoppingtips: 15 snygga soffor till uteplatsen 

14 snygga solsängar och solstolar till uteplatsen

Få de senaste trenderna och nyheterna inom inredning i vårt nyhetsbrev – helt gratis!

För mer information om hur vi behandlar din data se Aller Medias integritetspolicy.

Bekräfta din mejl

Vi har skickat ett mejl till din e-postadress.

Öppna mejlet och bekräfta din e-postadress så får du nyhetsbrevet inom kort.

Annons