Superstylisten Marie Olsson Nylander: Det blir en ny säsong av Husdrömmar Sicilien

Tittarsuccén där vi får följa stylisten Marie Olsson Nylander och Bill Nylanders renoveringsarbetet med sitt sicilianska palats får en fortsättning! Nu är det klart att SVT-programmet Husdrömmar Sicilien får en ny säsong.

Annons

Programmet Husdrömmar i Sicilien tog tittarna med storm, alla ville se hur det skulle gå för det underbara men förfallna Pallazzo Cirillo i Termini på Sicilien. Den första säsongen på 8 avsnitt gav en underbar inblick i livet med familjen Olsson Nylander och framförallt renoveringsarbetet med det stora huset, läckande tak, italiensk byråkrati och strulande hantverkare. Och då hann de egentligen bara med att fixa en av palatsets många våningar.

Men sen kom Coronapandemin i vägen och alla planer på att följa renoveringsarbetet vidare fick göra halt. Men det hindrade inte det äkta paret Marie Olsson Nylander och Bill Nylander. Med egna kameror har de sedan i januari filmat sig själva både i hemma i Sverige och sedan nu i sommar även på plats i Italien.

”Vi har filmat sedan januari för en eventuell ny säsong, men med tanke på världsläget så har inget varit säkert med något – mer än viljan!”, skriver Marie på Instagram.

Men nu är det alltså klart att vi får återse familjen Olsson Nylander och Palazzo Cirillo i tv-rutan igen. Coronapandemin kom förstås i vägen, och vårens resplaner till Italien fick ställas in. Men det hindrade inte det äkta paret, som sedan i januari filmat själva när SVT:s team inte har kunnat vara med. Paret har i sommar varit nere på ön och jobbat med huset samtidigt som de dokumenterat arbetet på film själva. Ett av de två rummen på vinden i palazzo Cirillo har i sommar fått en partiell uppdatering och huserar nu två futonbäddar som är placerade på golvet.

När den andra säsongen av Husdrömmar Sicilien har premiär är i nuläget ännu inte bestämt.

Foto: SVT

LÄS MER: 

Marie Olsson Nylanders husdrömmar på Sicilien

Superstylisten Marie Olsson Nylander om sitt nya sommarpalats på Sicilien

Marie Olsson Nylander – innan SVT:s Husdrömmar

Kika in hemma hos superstylisten Marie Olsson Nylander i Höganäs

Publicerat 26 augusti 2020
Annons