Annons

Annons

Kanye West bekräftar sina framtidsplaner med IkeaKanye West för Ikea? I en ny radiointervju med BBC berättar rapparen själv om sina framtidsplaner med det svenska möbelvaruhuset.

I mars rapporterades det att världsstjärnan, designern och rapparen Kanye West var på Ikea i Älmhult. Spekulationerna började genast – kan det vara så att vi snart får se soffan Yeezy?

Men hur mycket journalisterna än rotade var det inte någon information som sipprade ur vare sig Kanye eller Ikeas presskontakter. Förrän nu. Kanye West har nämligen intervjuats i BBC radio och där erkänner han sina blågula möbeldrömmar.

Annons

Läs mer: Nu vill Kanye West lära sig göra möbler – har besökt Ikea i Älmhult

– Jag måste jobba med Ikea, göra möbler för inredning, för arkitektur, berättar han under intervjun.

Han sa även att han trodde att studenter skulle gilla hans möbler extra mycket, för att de skulle kunna skapa en ”minimalistisk lägenhet inuti en studentkorridor.”

– Yo Ikea, låt Kanye skapa, låt honom göra den här grejen för vet du vad, jag vill ha en säng som han gör, jag vill ha en stol som han gör, fortsätter han.

Ikea själva har ännu inte lämnat någon mer information om ett eventuellt samarbete, men Kanyes egna intentioner är åtminstone glasklara.

Läs mer: Snart släpps Ikeas limiterade kollektion Svärtan – här är alla produkter

(40)
(0)


AnnonsLaddar