Annons

Annons

Kika in i Lykke Lis söderlya med kungsbalkong – till saluDrömmer du om att bo på trendiga Södermalm? Nu har du chansen – dessutom i ingen mindre än Lykke Lis lägenhet.

Svenska artisten Lykke Li är sedan flera år tillbaka baserad i Los Angeles och nu säljer hon sin lägenhet belägen på Lundagatan, Södermalm i centrala Stockholm.

Lägenheten om två rum är belägen högst upp i det anrika huset från 1890-talet och har en stor kungsbalkong i söderläge med fri utsikt över hustaken. Tack vare de stora fönstren, takhöjden och de djupa fönsternischerna har lägenheten ett stort ljusinsläpp. Fönstren samt balkongen vetter alla mot fastighetens privata grönskande innergård.

Annons

I lägenheten kombineras det moderna med genuina äldre inslag i form av kakelugn, takrosetter, originalgolv i trä och spegeldörrar. Köket är renoverat 2015 och har en öppen planlösning mot vardagsrummet.

Intresset för Lykke Lis unika lägenhet har varit stort, berättar mäklaren Niklas Berntzon på Eklund Stockholm New York:

– Som vanligt när vi säljer bostäder på Södermalm så får vi lite extra nyfikna spekulanter som vill se vad det är för spännande vi säljer just i deras drömkvarter. Här fick vi snabbt bud och spekulanterna är både singlar och par. Alla unga, hippa och med krav på att bo lite coolare än genomsnittet.

Utgångspriset på den lilla pärlan om 40 kvadratmeter ligger på 3,99 miljoner kronor.


Foto: Eklund Stockholm New York

Artikeln publicerades först på ELLE.

Läs också:

Bostadssajten tävlar ut ett förstahandskontrakt i Stockholm

Lotta Agaton inreder nyproduktion i Vasastan – se alla bilder

Kika in i Hollywood-stjärnans nya lyxlya i New York

Gilla Residence på Facebook
(19)
(0)


AnnonsLaddar