Annons

Annons

Kika in i nya Stockholmsrestaurangen där street möter elegansFörra veckan slog ett helt nytt restaurangkoncept upp dörrarna i Mood Stockholm. Spana in den spännande interiören.

18|89 Fast Fine Pizza heter restaurangen som nu eldar igång ugnen för att servera  kvalitetspizza på tre minuter –  i en unik atmosfär där street möter elegans.  Bakom konceptet 18|89 står Benjamin Westling, Christian Lagerlöf och Lili Assefa. De vill etablera nya restaurangsegmentet Fast Fine vilket innebär en kontrast mellan enkel, men högkvalitativ mat, en låg prislapp, snabb leveranstid och inte minst en lyxig miljö.

– Jag reser världen runt eftersom Livit, designföretaget jag driver, är aktivt i över 40 länder. Det är en otroligt värdefull möjlighet för att hitta internationell inspiration och nya trender. Till 18|89 ville vi kombinera lyxmaterial som unika marmorskivor och klassiska paneler med betong och contemporary streetart i världsklass. Det är denna spänning som skapar den speciella känslan i restaurangen, säger Benjamin Westling.

Annons
Gilla Residence på Facebook

Pizzorna serveras på endast tre minuter från beställning och gräddas i en specialdesignad ugn från Italien. Maten är komponerad under kulinarisk ledning av Michelinkrogs-kockar med bakgrund från Sverige, Frankrike, Spanien och Storbritannien.

Prislappen för en pizza är från 95 kronor och uppåt.

På restaurangen möter guld och marmorbänkar nattsvarta väggar och graffitikonst av PichiAvo, en globalt erkänd graffitiduo från Spanien.

Läs också: 

Nu öppnar restaurangen Tak på 1000 kvadrat – inrett av Wingårdh

Kika in i nya Noma – Köpenhamns trendigaste restaurang

Reseguide: 5 bästa restaurangerna i Milano

(95)
(0)


AnnonsLaddar