Annons

Annons

Designhotellet At Six öppnar takbar med panoramautsiktUnder sju helger öppnar hotellen At Six och Hobo en försmak av Urban Escapes nya taklandskap som ska stå klart 2018.

At Six och Hobo öppnade 23 mars 2017 på Brunkebergstorg i centrala Stockholm och har redan blivit en favorit bland stockholmarna.

Nu smygöppnar nästa del av Urban Escapes taklandskap högt ovanför Brunkebergstorg i Stockholm city – där ett nytt kvarter växer fram mellan Hamngatan, Regeringsgatan och Brunkebergstorg.

Annons

Med en ny bro kan stockholmare och besökare röra sig över taken. Det nya takområdet står klart 2018 men redan nu lanseras en pop-up-version: en ny restaurang-, bar- och kulturupplevelse med 360-grader panoramautsikt mitt i city.

Pop-up-verksamheten i regi av hotellen At Six och Hobo går under namnet Tjugodagar och består av 20 varierande och inspirerande events under sju helger från 18 augusti till 30 september – med allt från livespelningar till internationella dj-bokningar, matupplevelser från hela världen och utomhusbio med Mälarens inlopp.

– Hotellens olika men till varandra kompletterande koncept kretsar kring sociala och stimulerande utbyten. Det är en unik möjlighet att få inviga det nya takområdet som en pop-up bland Stockholm citys takåsar. Vi ska samla så mycket input som det bara går under de kommande sju helgerna och kommer med oväntade kombinationer och aktörer höja Stockholms puls, säger Henrik Jacobsen, talesperson för Tjugodagar.

För events och kalendarium se facebook.com/tjugodagar

Läs också:

Konst- och designhotellet At Six har öppnat – spana in interiören

Nu öppnar restaurangen Tak på 1000 kvadrat – inrett av Wingårdh

Här är 15 av Stockholms bästa uteserveringar 2017

Gilla Residence på Facebook
(0)
(0)


AnnonsLaddar