5 eldkorgar för höstens alla fester

Samla vännerna för höstfest och välkomna dem med ljuset från en eldkorg. Här är Residence 5 favoriter!

Annons

Eldkorgen intar trädgården när vi går mot kyligare tider och vill behålla värmen och ljuset. Bjud in till fest och välkomna gästerna med en storslagen entré. Antingen med en traditionell typ i markhöjd, eller sikta högt och låt blicken vandra mot nya höjder.

Firebasket Urban

 
 

Utformningen av Röshults Urban Fire Basket är inspirerat av det funktionalistiska formspråket. Enkla och raka luckor som omsluter hörnen sprider ljuset i trädgården och påminner om ett hus i som lyser upp i mörkret. Den kommer i två olika storlekar, 50 och 70. Här hittar du den! 

Annons

Flame Firebowl

Eldkorg Skagerak
 

En eldstad som skapar scen för en mysig kväll. Tillverkat i Corten-stål, en vädertålig typ av stål som patinerar på kort tid och skapar ett skyddande skikt på utsidan. Foten består av två lika stora laserskurna ramar som eldskålen kan vila på, vilket gör den användbar på platser som annars är olämpliga för höga temperaturer. Här hittar du den! 

Helios Firebowl

Helios Firebowl
 

Helios är utformad för att agera både som eldkorg och grill. Tillverkad för att ge optimalt luftflöde för ved eller kol. Designad med handtag på sidorna som gör det enkelt att flytta runt den. Perfekt för både fest och friluftsdagar hemma på tomten. Här hittar du den! 

Annons

Eldstad Redfire Tervo

Eldstad från Bauhaus
 

 

Pole firebasket original

Eldfat Röshults
 
Publicerat 16 september 2019
Annons