Eldkorgen intar trädgården när vi går mot kyligare tider och vill behålla värmen och ljuset. Bjud in till fest och välkomna gästerna med en storslagen entré. Antingen med en traditionell typ i markhöjd, eller sikta högt och låt blicken vandra mot nya höjder.

Firebasket Urban

Utformningen av Röshults Urban Fire Basket är inspirerat av det funktionalistiska formspråket. Enkla och raka luckor som omsluter hörnen sprider ljuset i trädgården och påminner om ett hus i som lyser upp i mörkret. Den kommer i två olika storlekar, 50 och 70. Här hittar du den! 

Flame Firebowl

Eldkorg Skagerak

En eldstad som skapar scen för en mysig kväll. Tillverkat i Corten-stål, en vädertålig typ av stål som patinerar på kort tid och skapar ett skyddande skikt på utsidan. Foten består av två lika stora laserskurna ramar som eldskålen kan vila på, vilket gör den användbar på platser som annars är olämpliga för höga temperaturer. Här hittar du den! 

Helios Firebowl

Helios Firebowl

Helios är utformad för att agera både som eldkorg och grill. Tillverkad för att ge optimalt luftflöde för ved eller kol. Designad med handtag på sidorna som gör det enkelt att flytta runt den. Perfekt för både fest och friluftsdagar hemma på tomten. Här hittar du den! 

Eldstad Redfire Tervo

Eldstad från Bauhaus

 

En eldstad med en modern karaktär i rektangulär form från Bauhaus. Tillverkad i stål med en diameter på 80 cm som tar sin plats i trädgården, med all rätt. Här hittar du den! 

Pole firebasket original

Eldfat Röshults

Röshults Pole Firebasket Original är en eldkorg som tar lågorna och ljuset till nya höjder. Placera den vid din entré och ingen kommer missa den. Här hittar du den! 

Läs mer:

Så matchar du trädgården med huset

Ta en titt in i Victoria Skoglunds växthus 

Fotografens hemliga trädgård – spana in den här!