Det avslöjar detaljerna i ditt badrum om vem du är

Vilket håll har du toarullen åt, och hur ser det ut i din dusch?
Sättet man ordnar i sitt badrum säger mer om en person än man kan tro.

Här är experternas utlåtande – de här säger detaljerna i ditt badrum om dig!

Annons
Så inreder vi våra badrum 2021
Så inreder vi våra badrum 2021
1:10
Många tycker det är viktigt att toasitsen är nedfälld.
Många tycker det är viktigt att toasitsen är nedfälld.  

1. Toarullen

Vilket håll ska toarullen vara åt?
Vilket håll ska toarullen vara åt?  
Annons

Många personer är väldigt bestämda med hur de vill ha toarullen – om pappret kommer på ovansidan eller baksidan kan spela stor roll. De olika varianterna säger olika saker om badrumsägarna också. Personer som föredrar att toapappret är på ovansidan är mer bestämda och dominanta, och tycker om att ta initiativ. Personer som i stället har pappret hängande på ”baksidan” är i stället mer avslappnade och går att lita på, menar experter.

2. Badrumsskåpet

Hur ser ditt badrumsskåp ut?
Hur ser ditt badrumsskåp ut?  

I badrumsskåpet ska det få plats med mycket, och hur vi gör för att förvara allt säger en del om oss som personer. Personer som staplar allt på varandra utan större ordning för att få plats med så mycket som möjligt är mer äventyrliga personer som är kreativa och inte tycker det är så viktigt med traditioner. Har man i stället alla produkter snyggt uppradade och organiserade tyder det på att oreda stör dig.

Annons

3. Toalettsitsen

Ska toalettsitsen vara uppfälld eller inte? Tillsammans med toarullens placering så är toasitsen den hetaste debatten i badrummet, och de flesta har starka åsikter åt något av hållen. Ju fler kvinnor det bor i hushållet, desto troligare är det att sätet är nedfällt. Bor det mest män i hemmet så är det troligare att sitsen är uppe.

4. Flaskorna

Hur många flaskor man har i duschen kan säga mycket.
Hur många flaskor man har i duschen kan säga mycket.  

Hur många flaskor med schampo, balsam, tvål och hudvård man har i duschen säger mycket om en person. De som har väldigt få produkter visar tydligt att personlig hygien inte är högt på prioritetslistan. En person med väldigt många flaskor, där vissa kanske till och med är tomma, signalerar stress.

Annons

5. Färgerna i badrummet

Sociala människor tycker om orangea badrum.
Sociala människor tycker om orangea badrum.  

Om du själv har valt färgerna i ditt badrum – antingen på väggar, golv eller inredning – så kan det också ge en insikt i hur du är. Helvita badrum tyder på fridfulla människor, medan ett oranget badrum ger intryck av att ägaren är en social stjärna. Svarta badrum ses som formella och värdiga, medan ljusblå tyder på att en känslig person bor där.

6. Handfat och badkar

Att hålla rent och snyggt omkring sig är generellt bra för den mentala hälsan. Medan vissa trivs med mycket saker och lite oreda omkring sig, så mår de allra flesta bäst av att det i alla fall inte är smutsigt.

Det är viktigt att hålla rent i badkar och handfat.
Det är viktigt att hålla rent i badkar och handfat.  

Personer som rengör sina handfat och badkar med jämna mellanrum mår alltså oftare bra än de som låter dem bli smutsiga och ingrodda.

Källa: Brightside.

Publicerat 09 april 2021
Annons