John Travolta säljer 20-rummare – flyttar med barnen efter fruns dödsfall

Grease-skådespelaren John Travolta och hans två barn lämnar jättehuset efter hustruns tragiska bortgång. Se bilderna på 20-rummaren från 1903 som nu är till salu för 45 miljoner kronor.

Annons
Fem stylingtrender som spås bli stora 2021
Fem stylingtrender som spås bli stora 2021
0:55

I dagarna fyllde John Travolta 67 år, hans första födelsedag sedan hustrun Kelly Prestons tragiska bortgång i somras. På Instagram passade han på att tacka sina fans för alla gratulationer – och för den totala succén med hans senaste projekt, utmaningen Do The Scotts Slide på Tiktok.

Utmaningen som har en hashtag med samma namn trendar sedan Travolta och dottern Elle ställde upp i en reklamfilm som sändes i pausen under Superbowl 2021. I reklamfilmen försöker Ella lära pappa en danskoreografi, och reaktionerna har varit överväldigande. Hashtaggen som är kopplad till utmaningen har använts imponerande 4,6 miljarder gånger. John säger:

”Jag kan inte tacka er nog. Ni stöttar mig på vis jag aldrig kunnat föreställa mig så tack ska ni ha”.

Säljer huset

John Travolta är pappa till tre barn; 20-åriga Ella, 11-åriga Benjamin och Jett som dog endast 17 år gammal 2009. Mamma till barnen är skådespelerskan Kelly Preston, John hustru som gick bort sommaren 2020 efter två års kamp mot bröstcancer. John och de två barnen har fram tills nu bott kvar i den mansion med 20 sovrum som han och Kelly köpte när de var nygifta 1991. Den ligger på ön Islesboro utanför Maine på USA:s östkust och blev vackert porträtterat i arkitekttidskriften Architectural Digest 1999.

Annons

Amerikanska medier rapporterar nu att huset ligger ute till försäljning för 45 miljoner kronor. Bilderna som är kopplade till annonsen visar en kustnära fastighet med färgglad interiör.

Se bilderna på John Travoltas mansion

Så är du sugen på att flytta till ett omtalat kändishem i den amerikanska skärgården är det nu du ska slå till. Svårt att bestämma dig? Spana in bilderna så länge!

Foto: TT

Publicerat 23 februari 2021
Annons