Kenza Zouiten Subosic

Kändishemmen som Residence läsare gillar mest
1:22

Efter reklamen: Kändishemmen som Residence läsare gillar mest

(1:22)

Slå på ljud

»Så spänd på att få visa er några fler skisser på vår nya lägenhet!!«, skriver Kenza, 30, intill ett bildspel på Instagram.

Hon och maken Aleks blev tidigare i år ägare till en 5-rumslägenhet i fil i eftertraktade Vasastan i Stockholm. Den ska renoveras till perfektion innan tvåbarnsfamiljen flyttar in.

Bit för bit har Kenza visat upp arkitektskisser på hur slutresultatet väntas bli. Nu har det blivit dags för matsal och vardagsrum att glänsa inför hennes 1,8 miljoner följare.

Kenzas planer inför renoveringen av nya drömlägenheten – se bilderna

Dramatiska kontraster i taket

»Här är matsalen och vardagsrummet«, skriver Kenza. »Vi behåller naturligtvis den vackra originalgesimsen i båda dessa rum, men lägger till lite mer detaljer i taket etc.«

Bilderna visar i sanning på många sinnrika detaljer. Väggarna i matsalen har smyckats med lister och stuckatur. I taket har lampfästet fått en pampigt ornament som sprider ut sig över ytan.

»Jag är så kär i det här, särskilt det dramatiska kontrasttaket i matsalen«, skriver Kenza.

Camilla Läckberg visar upp lyxvillan – efter stora renoveringen

Bilder på Kenzas renovering

Tidigare har Kenza gett glimtar av hur sovrummen ska se ut. Hon och maken Aleks får ett mäktigt master bedroom, och de två sönerna Nikola och Danilo får ett delat rum med plats för lek och sagostunder.

»Ljust, fräscht och lyxigt, och vad jag älskar mest är valven som knyter samman rummen«, skrev Kenza i samband med att de skisserna visades upp på Instagram.

Se alla skissbilder som Kenza postat i inläggen nedan.

Kenza visar upp arkitektbyråns skisser på matsal och vardagsrum.

Tidigare han hon även visat upp skisser på master bedroom och småkillarnas sovrum.

Kika in i Isabel Adrian och Steve Angellos nya lyxlägenhet i Stockholm