Kenza visar upp planerna för nya lägenhetsrenoveringen.

Kenzas planer inför renoveringen av nya drömlägenheten

Kenza Zouiten Subosic har investerat i ett renoveringsobjekt som nu ska förvandlas till familjens drömlägenhet. Här är bilderna på hur den ska se ut!

Annons
1:22

Efter att ha letat runt i två år kunde Kenza Zouiten Subosic och maken Aleks i våras lägga vantarna på sitt nya drömboende, en 5-rumslägenhet i fil i eftertraktade Vasastan i Stockholm. Men det fanns en hake, det nya boendet behöver renoveras till perfektion innan paret (som nyligen blev tvåbarnsföräldrar) vill flytta in. Nu visar Kenza upp bilder på hur det färdiga resultatet väntas se ut.

Kenzas lyxiga nya lägenhet

»Här är designen för vårt stora sovrum och våra småkillars rum«, skriver Kenza i ett Instagraminlägg med bildspel. Bilderna som är framtagna av en inredningsbyrå visar på storslagen design med lyxiga detaljer.

Annons

»Ljust, fräscht och lyxigt, och vad jag älskar mest är valven som knyter samman rummen«, skriver Kenza.

I taken syns dekorativ stuckatur, på väggarna listverk och precis som Kenza skriver är det valven i rummen som sticker ut och ger lägenheten en ny unik karaktär.

»Vad tycker ni?«, skriver Kenza och får svar från en rad kända vänner och fans.

Kändisvännernas reaktioner på Kenzas drömboende

»Detta e de SJUKASTE jag sett!«, skriver artisten Newkid i kommentarsfältet.

»Gud så fint«, kommenterar Carolina Gynning, »Wow« skriver Penny Parnevik och »Ooooomg«, säger Angelica Blick.

Också inredningsbyrån som står för designen, Kitchens by Paul, har postat bilderna på sitt Instagramkonto och i deras inlägg kommenterar Kenza själv med orden »Så exhalterad!«.

Varsam renovering väntar

Kenza har tidigare berättat om den stundande renoveringen och då försäkrat sina följare om att den kommer att ske med försiktig hand.

Annons

»Vi blev kära sekunden vi steg in i den här lägenheten!«, skrev hon på Instagram i våras.

»Kommer skapa magi här!!! Vi ska börja renovera i augusti och såklart behålla alla dessa vackra originaldetaljer. Men lägenheten behöver lite kärlek«.

TV: Här är 8 stylingtrender på Hemnet i höst
TV: Här är 8 stylingtrender på Hemnet i höst
1:25
Annons
Publicerat 19 augusti 2021
Annons