Maja Nilsson Lindelöf visar bilder från nyrenoverade huset.

Maja Nilsson Lindelöf visar upp sitt nyrenoverade hem – Kika in i mysiga huset

Influencer och entreprenör Maja Nilsson Lindelöf köpte tillsammans med sin man Victor Nilsson Lindelöf ett hus i Västerås i september förra året.
Huset är byggt på 1910-talet och krävde en stor totalrenovering.
Nu visar Maja upp de första bilderna på huset, efter renoveringen, på sociala medier.

Annons
Kändishemmen vi inte kan få nog av
Kändishemmen vi inte kan få nog av
1:55

I september år 2020 köpte Maja Nilsson Lindelöf det 'perfekta huset', som hon själv skriver på sin blogg. Huset från 10-talet är beläget i Västerås och har genomgått en stor renovering. En renovering som börjar lida mot sitt slut.

Köpte det perfekta huset

»Det är ett gammalt hus från 1910. Vita knutar, en stor trädgård och två öppna spisar. Ett Barnen i Bullerbyn hus. Vi har vetat om att om vi inte skulle bygga vårt egna hus så skulle vi köpa ett gammalt. Ett hus med själ«, skriver Maja på sin blogg.

I maj 2021 lade Maja ut en karusellpost på Instagram med bilder på huset under renoveringens gång. Vi kan se den charmiga fasaden, strandhuset, trädgården och en närbild på en vacker blå- och vitmönstrad tapet.

Annons

Under renoveringen gång berättar Maja för sina följare att den lilla utbyggnaden på sidan av huset är hennes favoritrum. Eller ja, det hon planerar för ska bli hennes favoritrum när huset är klart. Hon berättar att hon tänker sig dricka sitt morgonkaffe här när barnen leker, men att hon också ser middagsbjudningar med familj och vänner framför sig.

Första bilderna efter renoveringen

Vardagsrummet, eller sällskapsrummet är färgglatt, men går stilfullt ton i ton, med undantag för en väl vald färgklick i mattan. Fotpallen i mitten av rummet kommer från MELIMELI.

Nedanför ser vi detaljbilder från rummet ovan. Här har Maja skapat djup med sina gardiner som hänger i två skenor. Gardinerna är dessutom i två olika färger som samspelar väldigt fint med varandra och som matchar väggen i rummet för ett helhetsintryck som känns otroligt vilsamt.

»Tänk att gardiner gör så stor skillnad«, säger Maja i en vlogg där hon visar upp huset.

Annons

Även här har man jobbat med en färgklick i form av tavlan som hänger till vänster om gardinerna. Tavlan är ett fotografi av konstnären Slim Aarons, som har fotokonst hängande på några av Sveriges mest kända boutiquehotell.

Ovan ser vi bilder från en lugn matsalsdel med vackra rottingstolar och ett nätt avlångt träbord. Spegeln på väggen kommer från Udiso Studio, mattan är inhandlad i Marrakech på en av parets resor och den pampiga taklampan kommer från Studio Laurin.

I bildspelet nedan ser vi hallen som har blått tak och blåmålade platsbyggda garderober. Från hallen ser man in till det färgglada sällskapsrummet.

»Vi ville ha mycket färg«, säger Maja i en video på Youtube.

I kommentarsfältet frågas det febrilt om färgkoden och en användare kommenterar att färgen heter Tender Green från Jotun och har färgkod 2405-B72G.

Häng med på rundvandring

I en vlogg tar Maja med sina följare på en rundvandring i huset under renoveringen.

Annons

När Maja spelar in videon är mycket av renoveringen klar. Paret har hunnit flyttat in i huset, men det är också en hel del kvar att göra. Maja berättar om planerna för det lilla burspråket, om beslutet att glasa in altanen och materialval till uteplatsen.

Annons