Nu har doktor Mikael Sandström sålt sin lyxvilla – se bilderna här

I samma veva som vi får veta att Mikael Sandström slutar som läkare, får han villan i Hallstahammar såld och börjar packa lådorna för att bli sambo med sin flickvän Lotta Engberg i Göteborg!

Annons
Doktor Mikael säljer lyxvillan – se bilderna
Doktor Mikael säljer lyxvillan – se bilderna
1:28

TV4-läkaren Mikael ”Soldoktorn” Sandström och Bingolotto-programledaren Lotta Engberg fann kärleken i varandra förra året, och nyligen gick turturduvorna och köpte ett hus tillsammans i Göteborg.

– Vi kollade på hus bara för att det är kul, utan syfte att köpa något, men sen ledde det ena till det andra, säger Mikael Sandström i Aftonbladet.

Och nu har då Mikael ”Soldoktorn” Sandström sålt sin 369 kvadratmeter stora lyxvilla i Lustigkulla vid Hallstahammar i Västerås för att kunna tillbringa mer tid med sin kära Lotta Engberg i Västsverige. Huset lades ut till försäljning redan i november 2020, men då verkade ingen vara sugen på att flytta in i tv-doktorns mansion. Men nu i februari lades huset upp för försäljning på nytt. Vilket verkar ha burit frukt för annonsen var den mest klickade på Hemnet. Efter tre dagar hade villan 77 019 visningar, rapporterar VLT Bostadspuls.

Mikael Sandström sålde villan för dryga fem miljoner

Mikael Sandström ska ha fått 5,1 miljoner för kåken som har både inomhus-pool och inomhus-grill. Vilket är en bra summa att ha på sparkontot nu när han tagit beslutet att lämna läkaryrket, efter 35 år som doktor.

Annons

– Det är ett ovanligt hus för Hallstahammar. Hade det legat någon annanstans hade priset blivit högre, säger objektets mäklare Marcus Skönebrant till tidningen VLT.

När och exakt vart flyttlasset går är ännu oklart, men nu är han fullt redo för att satsa allt för kärleken och nu blir han äntligen sambo med Lotta Engberg!

Spana in i tv-doktorns mansion här

Här kan man kika in i den spaliknande delen av huset, där det finns en inomhuspool och stora fönsterpartier som vätter ut mot trädgården.  
Här i det vita HTH-köket har möjligen kärleksparet avnjutit både mysiga frukostar och lyxiga middagar.  
Annons

En avkopplande spa-del

Tänk att ha tillgång till en pool dygnet runt!  
Bubbelbad och bastu.  
Här framme ser vi en kända inomhus-grillen. P.S längst in i rummet vid loungedelen finns en bar och vinkyl.  
Publicerat 01 mars 2021
Annons