snygga träningsredskap till hemmagymmet

Snygg hemmaträning – se våra 12 favoriter

Kom igång med träningen på hemmaplan, med träningsutrustning som är så snygg att den gärna får stå framme i inredningen. Vi listar 12 favoriter!

Annons
Kika in hemma hos mäklaren Erik Frisk
Kika in hemma hos mäklaren Erik Frisk
0:54

Hemmaträning är ett tidseffektivt sätt att få in träning i vardagen. Ett kort pass på så lite som 15 minuter är redan en bra början och internet är fullt av smidiga träningsprogram för dig som vill träna utan att gå till ett gym. Vissa träningsprogram går att göra helt utan redskap, men du kan effektivisera träningen med träningsredskap som band och hantlar och utvecklas inom yoga med smidiga block och mjuka kuddar.

Vi har spanat in utbudet och listar träningsredskapen som gör hemmaträningen lite snyggare!

1. Yogamatta från Bolia

beige yogamatta
 

En ljusbeige yogamatta med subtilt vågmönster, som kommer i en praktisk och stilren förvaringspåse. Här hittar du yogamattan.

Annons

2. Vattenflaska från Georg Jensen

vattenflaska i snygg design från georg jensen
 

Glöm inte att dricka mellan träningspassen! Den här snygga vattenflaskan är formgiven av Aurélien Barbry för Georg Jensen och har en organisk form. Flaskan finns i flera färger och är gjord av BPA-fri Tritan-plast med ett lock i rostfritt stål. Här kan du köpa vattenflaskan. (reklamlänk)

3. Yogaset från Bolia

yogaset med yogamatta, kudde och yogablock
 

Ett stilrent och komplett yogaset för dig som vill komma igång med yoga och meditation hemma. Setet innehåller en beige strukturerad yogamatta, en meditationskudde i linne samt ett yogablock i kork. Design av Meike Harde för Bolia. Här hittar du setet.

Annons

4. Hantlar i marmor från Seletti

marmorhantlar från seletti
 

Med inspiration från gladiatorspelen i det antika Rom har formgivaren Alessandro Zambelli skapat de här hantlarna à tre kilogram var för Seletti. Vikten står ingraverad i romerska siffror i marmorn. Här kan du köpa hantlarna.

5. Yogablock från Lululemon

yogablock med marmormönster
 

Praktiskt yogablock med marmormönster i svartvitt samt med ett rundat hörn. Här kan du köpa yogablocket.

Annons

6. Mönstrad yogamatta från Casall

yogamatta av emma von brömssen
 

Mönstrad yogamatta utformad för att ge ett bra grepp under yoga- eller träningspasset. Mönstret med blåvita fåglar är formgivet av Emma von Brömssen. Yogamattan går att köpa här.

7. Hantel i täljsten från Sostrene Grene

hantel i täljsten
 

Hantel gjord av täljsten med en vikt på ett kilogram. Finns i två olika utföranden. Här kan du köpa den.

Annons

8. Handtag i trä från Casall

träningsredskap i trä
 

Ett litet men effektivt träningsredskap i trä och stål. Tränar händer och underarmar och kan även användas när du sitter framför datorn i hemmakontoret. Här hittar du träningsredskapet.

9. Pilatesboll från Casall

stilren pilatesboll från casall
 

Pilatesboll som fungerar både som redskap i hemmagymmet och i som sittboll i hemmakontoret. Pumpas upp med medföljande pump. Här hittar du pilatesbollen.

Annons

10. Träningsband från Aimn

träningsband från aimn
 

Träningsband som ger tre olika motstånd, lätt, medium och tungt, och är utmärkta att använda under träningspass hemma för att effektivisera övningar för både över- och underkropp. Finns i flera färger och finns att köpa här.

11. Roller från Casall

beige roller snyggt träningsredskap
 

Beige roller som kan användas för att massera muskler och öka rörligheten i kroppen. Här hittar du rollern.

Annons

12. Mysig träningsmatta från Casall

yogamatta med ull
 

Träningsmatta som är utmärkt för det lugnare yoga- eller stretchpasset, alternativt till meditation. Mattan är gjord i naturlig ull som ger ett mjukt underlag. Här kan du köpa den.

Publicerat 10 juli 2023
Annons