Annons

Annons

NK lanserar ny homestyling-tjänstMed Nordiska Kompaniets nya tjänst får du professionell hjälp med att inreda och styla ditt hem.

Under året som passerat har NK lanserat en rad personal shopping-tjänster så som NK Bröllopsservice, NK personal shopping Kids och stylistutbildningen Style academy. I slutet av januari lanserades deras senaste tillskott: NK personal shopping Home – för alla som vill ha hjälp med inredningen hemma.

Annons

Läs mer: Stylisten: De 5 största inredningstrenderna 2017

inredning

Tjänsten riktar sig till såväl de som vill ha koll på de senaste inredningstrenderna som de som vill förnya hemmet med designklassiker. I dagsläget kan kunden  välja mellan två koncept: ”Interior basic” – där kunden får hjälp med att hitta rätt inrednings-accessoarer som exempelvis lampor, kuddar, glas, porslin, handdukar och lakan. Med tjänsten ”Interior inspiration” får kunden helhetstips och råd om möblering, textilier, färgsättning och ljussättning för ett rum eller en hel bostad.
 Det finns inget köptvång utan kunden väljer fritt vad och hur mycket som han eller hon önskar köpa.

– NK personal shopping är en service vars utbud ökar i efterfråga, då tiden är en bristvara för allt fler. Lanseringen av det nya konceptet NK personal shopping Home innebär att vi nu kan erbjuda en komplett service på området, säger Lisa Rogalin, grundare av Rosenrummet i ett pressmeddelande.

Interior basic:
Kostar 2 400 kronor. I priset ingår en konsultation på cirka 30 minuter och ett uppföljande presentationsmöte ca. 1,5-2 timmar.

Interior inspiration:
Kostar 5 900 kronor per rum. I priset ingår cirka 1 timmes intervju samt en konsultation på cirka 2 timmar.

Tillkommande timmar kostar 1500 kronor per timme. Vid hembesök tillkommer en avgift på 1 200 kronor.

Läs mer: Hanna listar: Största inredningstrenderna 2016

(34)
(0)


AnnonsLaddar