Annons

Annons

Nordiska Galleriet lanserar nya varumärken och en utställningNordiska Galleriet är just nu aktuella med tre nya, spännande varumärken och utställningen Colours – inspirerad av 90-talet och med färg, kontrast och internationell design i fokus.

Nordiska Galleriet är inte rädda för att introducera ny internationell design och inredningsstil på den skandinaviska marknaden.

På 50-talet var Nordiska Galleriet först med att ta in dansk design i Sverige – som numera är en stilsäker klassiker i många hem – och 20 år senare var de först i Skandinavien med italiensk formgivning. I dag är sortimentet utökat och bjuder på exklusiv inredning från kända designers från hela världen.

Annons

När Stockholm Design Week nyligen gick av stapeln presenterades tre nya varumärken; det omtalade italienska varumärket Baxter, med huvudformgivaren Paola Navone i spetsen samt Bocci och Lambert & Fils, båda belysningsvarumärken från Kanada.

I samband med designveckan visade Lambert & Fils även upp nya kollektionen Mile collection, designad av Guillaume Sasseville, under ett nyskapande event i skobutiken Axel Arigato i Stockholm där lamporna hade täckts i tropiska växt-kreationer skapade av HAHA studio.

Utställningen Symbiosis, skapad av HAHA studio i samarbete med Lambert & Fils i Axel Arigatos skobutik i Stockholm. Foto: Arseni Khamzin.

Foto: Bocci

Foto: Bocci

Foto: Bocci

Foto: Lambert & Fils

Foto: Lambert & Fils

Foto: Lambert & Fils

Foto: Baxter

Foto: Baxter

Foto: Baxter

Utöver varumärkesnyheterna är Nordiska Galleriet även aktuella med den nya utställningen Colours – en 90-talsinspirerad utställning med fokus på hur färg, kontrast och internationell design kan skapa kreativa miljöer i skandinaviska hem och i det offentliga rummet.

Läs också:

Hanna Nova: 16 favoriter från designveckan

Kartell om framtidens designklassiker: ”Man måste skapa en karaktär”

Stylistduon Sundling Kickén i designsamarbete med Domo

Gilla Residence på Facebook
(72)
(100)


AnnonsLaddar