Annons

Annons

Nordiska Galleriet lanserar nya varumärken och en utställning


Nordiska Galleriet lanserar nya varumärken och en utställning

Nordiska Galleriet är just nu aktuella med tre nya, spännande varumärken och utställningen Colours – inspirerad av 90-talet och med färg, kontrast och internationell design i fokus.

Nordiska Galleriet är inte rädda för att introducera ny internationell design och inredningsstil på den skandinaviska marknaden.

På 50-talet var Nordiska Galleriet först med att ta in dansk design i Sverige – som numera är en stilsäker klassiker i många hem – och 20 år senare var de först i Skandinavien med italiensk formgivning. I dag är sortimentet utökat och bjuder på exklusiv inredning från kända designers från hela världen.

Annons

När Stockholm Design Week nyligen gick av stapeln presenterades tre nya varumärken; det omtalade italienska varumärket Baxter, med huvudformgivaren Paola Navone i spetsen samt Bocci och Lambert & Fils, båda belysningsvarumärken från Kanada.

I samband med designveckan visade Lambert & Fils även upp nya kollektionen Mile collection, designad av Guillaume Sasseville, under ett nyskapande event i skobutiken Axel Arigato i Stockholm där lamporna hade täckts i tropiska växt-kreationer skapade av HAHA studio.

Utställningen Symbiosis, skapad av HAHA studio i samarbete med Lambert & Fils i Axel Arigatos skobutik i Stockholm. Foto: Arseni Khamzin.

Foto: Bocci

Foto: Bocci

Foto: Bocci

Foto: Lambert & Fils

Foto: Lambert & Fils

Foto: Lambert & Fils

Foto: Baxter

Foto: Baxter

Foto: Baxter

Utöver varumärkesnyheterna är Nordiska Galleriet även aktuella med den nya utställningen Colours – en 90-talsinspirerad utställning med fokus på hur färg, kontrast och internationell design kan skapa kreativa miljöer i skandinaviska hem och i det offentliga rummet.

Läs också:

Hanna Nova: 16 favoriter från designveckan

Kartell om framtidens designklassiker: ”Man måste skapa en karaktär”

Stylistduon Sundling Kickén i designsamarbete med Domo

Gilla Residence på Facebook
(117)
(100)


AnnonsLaddar