Annons

Annons

Nu säljer Ilse Crawford sin drömlägenhetVill du bo i inredningsgurun Ilse Crawfords drömlägenhet i London? Nu har du chansen! Hennes lägenhet är just nu till salu via den exklusiva mäklarbyrån The Modern House.

I hjärtat av Borough i London ligger inredningsguruns fantastiska enrumslägenhet. Lägenheten har en öppen planlösning, ritad av Vincent Van Duysen och 6a Architects. Den har, med Ilses kreativa ögon, på ett yteffektivt sätt delas in i tre olika delar: kök, vardagsrum och sovrum, som i riktig Ilse Crawford manér har den personliga trivseln i fokus.

Annons

Ilse Crawford är kvinnan bakom succékollektionen Sinnerlig för IKEA. I både hennes kollektion och hennes inredning är det tydligt att intresset för sträcker sig längre än en enskild produkt – utan hon ger alltid såväl produkter och sin inredning ett sammanhang som alltid har människan i fokus.

Gilla Residence på Facebook

Som den inredningsdrottning Ilse faktiskt är, är det inte konstigt att inredningsintresserade gång efter gång inspireras av hennes fantastiska hem. För mer inspiration, ta del av Residences reportage hemma hos Ilse Crawford. Tills dess: låt dig inspireras av hennes fantastiska hem:

ilse crawford livingroom 2

Vardagsrummet är den centrala delen i lägenheten. Ytan maximeras genom förvaringslösningar. På andra sidan löper bokhyllor från golv till tak.

ilse crawford livingroom

Även på kortsidan av vardagrummet får en bokhylla ta plats. Den agerar även rumsavskiljare till sovrummet.

ilse crawfords livingroom

Vackra fåtöljer är lika snygga som praktiska.

ilse crawford kitchen

Det ljusa köket har en köksö, därtill löper ett långmalt bord med plats för stora sällskap.

ilse crawford livingroom kitchen

Vackert ljusinsläpp.

Läs även: Hemma hos Ilse Crawford.

ilse crawford bedroom

I sovrummet får en bokhylla på ett kreativt sätt både agera sänggavel och rumsavskiljare. Genom att göra så bevarar lägenheten sitt fina ljus.

ilse crawfords bedroom

Sovrummet löper vidare ut till såväl vardagsrum och kök.

ilse crawford bathroom

Även badrummet har en genomgående känsla för färg och ljus.

Foto: The Modern House

LÄS OCKSÅ

(24)
(0)


AnnonsLaddar