Marmara Park Avenue inreder i stilrent grått med handblåsta vaser, skira gardiner och diskreta vägglampor.

Ludlow Hotels dova belysning och inbjudande soffor vid öppna spisen skapar en riktigt myskänsla. I rummen finns exponerade takbjälkar, mörka trägolv och handvävda silkesmattor, skriver Architectural Digest.

Blanda dig en lyxig cocktail samtidigt som du spanar in solnedgången mellan Manhattans skyskrapor. I denna svit på Knickerbocker Hotel får du också spotlights i taket, fiskbensparkett och askgrå inredning.

Utsikten över Manhattans skyline går inte av för hackor på hotellet The New York Edition. Den beigevita inredningen är minimalistisk och ombonad och denna penthouse-svit på 125 kvm rymmer två badrum med natursten och regnskogsdusch.

high-design-new-york-hotels-01

Lobbyn på Baccarat Hotel and Residences går inte av för hackor. Här trängs kristallkronor och glasskulpturer med specialdesignade soffgrupper och champagnefärgade detaljer. Spegelväggen och den imponerade takhöjden ger en känsla av lyx och rymd.


Langham Place nya lobby är designad av Meyer Davis Studio och inkluderar en mysig lounge med en öppen spis och oljemålningar av New York-legenden Alex Katz. Rummen är inredda med svenska Duxiana-sängar och marmorbadrummen erbjuder en vattenfallsdusch.

Så här fint kan du bo om du väljer Studio Suite King på Park Hyatt New York, med öppen planlösning och geometriska avdelningsskärmar. Lyxiga detaljer inkluderar sängkläder från Rivolta Carmignani, badrumsprodukter från Le Labo och konstverk direkt från Sothebys museum.

Läs också: 

Konst- och designhotellet At Six har öppnat – spana in interiören

Här öppnar Stockhoms nya designhotell – se första bilderna

Snart öppnar livsstilshotellet Steam – se de första bilderna här

Få mer av Residence – klicka på ”Gilla” nedan för att följa oss på Facebook

Gilla Residence på Facebook