77 semestertips sommaren 2021 – drömresmål för hemestern

Stränder med utlandskänsla, beachhotell, mysiga B&B, svenska vingårdar, fantastiska naturupplevelser och bästa vandringslederna – här är sommarens maffigaste hemesterguide! Vår systersajt Femina har listat bästa tipsen för sommarens semester.

Annons
8 härliga hemestertips
8 härliga hemestertips
1:56

Det blir ännu en sommar i Sverige för de flesta av oss. Och kollar man in den här listan på svenska guldkorn inser man att det är en riktig vinstlott! Här har vi samlat några av våra allra bästa tips i sommar-Sverige:

Svenska stränder med utlandskänsla

djäknesundet och skånsk strand
 

Visste du att även Sverige bjuder på vita puderstränder, turkosgröna kalkbrott och kristallklara, aquablåa vikar? Kolla in de här helt otroliga badplatserna runt om i landet!

Annons

9 helt magiska badplatser i Sverige

Sveriges bästa beachhotell

ellery beach house och falkenbergs strandbad
 

Även om man förmodligen inte kan, eller vill åka utomlands i sommar, kan det vara härligt att boosta semesterkänslan lite med pool, glassig loungekänsla, god mat och närhet till havet. Var hittar man det bäst? På ett av landets alla lyxiga strandhotell så klart!

Maxa semesterkänslan på Sveriges bästa beachhotell

Vingårdar i Sverige

vingård och flaskor
 

Svenska viner är på uppgång! Vi har listat fem vingårdar med extraordinär charm, som bjuder på allt från mysiga gårdshotell och trevliga restauranger till lyxigt spa och glamping.

Annons

Här hittar du fem svenska vingårdar med det lilla extra

Mysiga B&B och utflyktsmål i Skåne

Örum 119 och talldungen
 

Letar du efter ett lantligt boende i Skåne som har både stilfull design och personlig charm? Här tipsar vi om tio mysiga gårdshotell, boutiquehotell och Bed and Breakfasts – perfekta för en weekend.

10 mysiga gårdshotell och boutiqehotell i Skåne

Mysiga B&B och utflyktsmål på västkusten

salt o sill, strandflickornas
 

Västkusten bjuder på många pittoreska nedslag i form av såväl charmiga restauranger och caféer, storstadsliv, sommarstadsliv, långa stränder och varma klippor. Vill du upptäcka västkustens pärlor tipsar vi om nio charmiga boenden, som alla har det lilla extra –och är perfekta utgångspunkter för mysiga utflykter.

Annons

9 charmiga och annorlunda B&B och hotell på västkusten

Skärgårdsguide – härliga öar

landsort öja
 

Lockar öliv och skärgård i sommar? Här tipsar vi om 15 magiska öar och vad som är grejen med var och en av dem: Från krogliv till vita sandstränder.

15 svenska öar att uppleva i sommar

Vandra med guldkant

copperhill, vandringsled och storhogna
 

Är du sugen på att vandra några dagar i sommar, men vill slippa släpa på tung packning och istället mötas av en skön säng, god mat och lite extra lyx när du kommer fram? Här hittar du tips på fina vandringsleder och boende med stil i närheten.

Annons

Lyxvandra – 20 tips med guldkant på mat och övernattning

Sveriges bästa Naturupplevelser

höga kusten
 

Sverige är fullt av häpnadsväckande platser och storslagna naturupplevelser, från Kungsleden i Lappland till Digerhuvud på Gotland.

9 storslagna naturupplevelser i Sverige

Foto: TT/Respektive resmål/Instagram

Publicerat 09 april 2021
Annons