Kika in charmiga hotellet Strandnära på Öland – nu till salu!

Ett hotell med charm och inredning i sekelskiftesanda. Det populära pensionatet Strandnära Badhotell på Öland är nu till salu för 15 miljoner kronor. Kika in!

Annons
Här är hotellen flest svenskar drömmer om att besöka
Här är hotellen flest svenskar drömmer om att besöka
1:35

Drömmer du om att driva hotell, bo nära havet och lämna fastlandet? Då har du chansen nu. Det populära och prisbelönta hotellet Strandnära på Öland letar efter nya ägare och är nu ute till försäljning för 15 miljoner kronor.

1926 byggdes det pittoreska pensionatet Sandbergen som i dag är ett av Ölands äldsta badpensionat. Sedan 2007 har paret Erica och Mikael Anerhaf ägt hotellet och haft hållbarhet och natur i fokus under namnet Eco By Strandnära.

Annons

”Namnet StrandNära syftar till dess unika läge, äkthet & natursköna guldkant. Vår filosofi präglas av långsiktig hållbarhet och en vacker framtid. StrandNära är vårt lilla hjärta, det är här våra drömmar finns & vi älskar det vi gör. StrandNära gör vårt liv rikt på lyckliga ögonblick”, skriver de själva på hemsidan.

Hotell Strandnära är nu till salu

Hotellet ligger ute till försäljning via mäklarfirman Ölandsmäklaren och innefattar både bolaget, fastigheten och inredningen.

Annons

Precis som namnet säger så ligger hotellet nära stranden – längst Ölands kust med en slående utsikt över havet och fastlandet. I dag ryms bland annat 15 hotellrum, en matsal, lounge, reception och en fullständig restaurang i fastigheten. Allt är renoverat i sekelskiftesanda med flera välbevarande detaljer.

Inredningen går i lantlig stil med skeppsgolv i laminat, målad bröstpanel, spröjsade fönster och vitt trätak. I trädgården finns flera altaner som knyter fastigheterna samman. Ett charmigt hotell som nu letar efter nya ägare. Se bilderna nedan!

Strandhotell öland
 
Annons
strandnära hotell öland till salu
 
strandnära hotell till salu öland
 
Annons
Hotell strandnära öland
 
hotellrum strandnära öland
 
Annons
strandnära badhotell öland
 
 
Annons

Här kan ni läsa mer om fastigheten.

Publicerat 26 april 2022
Annons