Designhotellet At Six öppnar takbar med panoramautsikt

Under sju helger öppnar hotellen At Six och Hobo en försmak av Urban Escapes nya taklandskap som ska stå klart 2018.

Annons
Residence Magazine besöker ett av Sveriges största spahotell
Residence Magazine besöker ett av Sveriges största spahotell
1:12

At Six och Hobo öppnade 23 mars 2017 på Brunkebergstorg i centrala Stockholm och har redan blivit en favorit bland stockholmarna.

Vill du veta mer om konst- och designhotellet At Six? Läs om öppningen här.

Nya konceptet hos At Six

Nu smygöppnar nästa del av Urban Escapes taklandskap högt ovanför Brunkebergstorg i Stockholm city – där ett nytt kvarter växer fram mellan Hamngatan, Regeringsgatan och Brunkebergstorg.

Med en ny bro kan stockholmare och besökare röra sig över taken. Det nya takområdet står klart 2018 men redan nu lanseras en pop-up-version: en ny restaurang-, bar- och kulturupplevelse med 360-grader panoramautsikt mitt i city.

Pop-up-verksamheten i regi av hotellen At Six och Hobo går under namnet Tjugodagar och består av 20 varierande och inspirerande events under sju helger från 18 augusti till 30 september – med allt från livespelningar till internationella dj-bokningar, matupplevelser från hela världen och utomhusbio med Mälarens inlopp.

– Hotellens olika men till varandra kompletterande koncept kretsar kring sociala och stimulerande utbyten. Det är en unik möjlighet att få inviga det nya takområdet som en pop-up bland Stockholm citys takåsar. Vi ska samla så mycket input som det bara går under de kommande sju helgerna och kommer med oväntade kombinationer och aktörer höja Stockholms puls, säger Henrik Jacobsen, talesperson för Tjugodagar.

Publicerat 18 augusti 2017
Annons