Nalle Puhs idylliska trädhus finns på Airbnb.

Nu kan du övernatta i Nalle Puhs idylliska trädhus

Nu kan du prova att leva och bo precis som Nalle Puh. Ja, du läste rätt! Inför den ikoniska Disney-karaktärens 95-årsdag möjliggör Airbnb för fans att testa livet som honungsälskande björn.

Annons
3daysofdesign dag 2 – Cecilia von Mentzers tre trendspaningar
3daysofdesign dag 2 – Cecilia von Mentzers  tre trendspaningar
1:30

De senaste åren har ett flertal mysiga semesterhus från välkända filmer och serier gått att hyra på Airbnb. Vi tänker till exempel på den lyxiga italienska villan med pool som återfinns i den hyllade serien Normala människor, eller Harry Potters idylliska föräldrahem i sydöstra England.

Nu har ytterligare en bostad från filmens värld äntrat bokningstjänsten. Eller i alla fall nästan. Det rör sig nämligen ett unikt trädhus som omedelbart för tankarna till Nalle Puh och hans Sjumilaskog. Något som bland annat den amerikanska nyhetsplattformen Elite Daily har rapporterat om.

Interiörbild från Nalle Puhs hus på Airbnb
 
Sovrummet i Nalle Puhs hus på Airbnb
 

Fira Nalle Puhs födelsedag i Sjumilaskogen

Det är inför Disneykaraktären Nalle Puhs 95-årsdag som boendet går att hyra. Huset ligger i byn Nutley i England, och enligt Elite Daily kommer trädhuset vara tillgänglig för två separata vistelser den 24 september och 25 september.

Annons

Det detaljrika huset rymmer sammanlagt fyra gäster, och priset per natt är satt till cirka 1 000 kronor.

Uteplatsen vid Nalle Puhs hus på Airbnb
 

Airbnb-värden heter Kim Raymond, och han arbetar som illustratör för The Walt Disney Company. Han beskriver huset som ett ”fönster in i hans värld”, och berättar att han är väldigt exalterad över att få välkomna familjer till platsen.

Annons

Förutom en övernattning i huset erbjuds gästerna även en guidad tur i Sjumilaskogen, honungsinspirerade måltider samt möjligheten att spela Poohstick, det vill säga det spel som Nalle Puh uppfann och som går ut på att man släpper pinnar i vattnet på en sida av en bro och ser vems pinne som kommer först ut på den andra sidan.

Sugna på att veta mer om det idylliska trädhuset? Spana in annonsen här!

Ps! Glöm inte att coronaviruset fortfarande sprids. Ta ditt ansvar, och läs noga igenom de restriktioner som gäller på platsen du planerar att besöka.

Publicerat 16 september 2021
Annons