Nyöppnade svenska hotellet har utsetts till Europas bästa

I våras öppnade hotellmagnaten Petter Stordalen nya livsstilshotellet At Six på Brunkebergstorg i Stockholms city – nu har det utsetts till Europas bästa.

Annons

Hotellet At Six, som är Stordalens största hotellsatsning hittills, slog upp dörrarna 23 mars 2017 i det gamla bankkontoret på Brunkebergstorg 6 i Stockholm.

Hotellet rymmer 343 rum och har ett tydligt konstfokus med specialbeställda verk från flera stora internationella namn, liksom exklusiva möbler och armaturer framtagna i samarbete med lokala och internationella designers.

Vill du veta mer om At Six? Här kan du läsa om hur det började.

På hotellet finns även ett tiotal barer, caféer och restauranger, bland annat restaurang Tak som redan nått stor framgång hos stockholmarna.

 
 
 
Annons

Nu har At Six fått utmärkelsen Europas bästa hotell och Bästa restaurang i ett hotell på designgalan The International Hotel and Property Awards i Italien. Utmärkelsen är en prestigefylld titel som röstas fram av både hotellindustrin och besökare.

 

At Six och restaurangerna är en del av Urban Escape Stockholm som växer fram i kvarteret mellan Hamngatan, Regeringsgatan och Brunkebergstorg.

Annons

– Ambitionen med hela kvarteret är att öka Stockholms internationella attraktionskraft och samtidigt skapa ett mer öppet och levande city. Brunkebergstorg har varit bortglömt under långtid och därför är det kul att se att det nu inte bara upptäckts av stockholmarna utan också av internationella resenärer och jurygrupper, säger hotellets ägare Petter Stordalen.

 
 
 
Annons

Läs mer om hotellet här.

Läs också:

Konst- och designhotellet At Six har öppnat – spana in interiören

Nu öppnar restaurangen Tak på 1000 kvadrat – inrett av Wingårdh

7 spektakulära hotell i Sverige

Få de senaste trenderna och nyheterna inom inredning i vårt nyhetsbrev – helt gratis!

För mer information om hur vi behandlar din data se Aller Medias integritetspolicy.

Bekräfta din mejl

Vi har skickat ett mejl till din e-postadress.

Öppna mejlet och bekräfta din e-postadress så får du nyhetsbrevet inom kort.

Få mer av Residence – klicka på ”Gilla” nedan för att följa oss på Facebook

Annons