Annons

Annons

Spana in Bukowskis nya interiör – inrett av Ilse CrawfordAuktionshuset Bukowskis har återinvigts efter en genomgripande renovering av de klassiska lokalerna vid Berzelii park i Stockholm. Kika på den nya vackra interiören som prisbelönta Ilse Crawford inrett.

John Robert Nilsson Arkitektkontor har ritat om lokalerna och bakom inredningen står ingen mindre än Londonbaserade Studioilse – som i Sverige bland annat har uppmärksammats för sitt arbete med fantastiska hotellet Ett Hem.

Annons

Med den nya formgivningen vill Bukowskis skapa en inbjudande plats, där lokalerna ska kännas mer som ett hem och öppna upp för fler, spännande möten.

– Någon sa till mig en gång att man går till auktionshus av tre anledningar: skilsmässa, dödsfall eller kris. Med de nya lokalerna vill vi skapa en trygg plats där all den kunskap som Bukowskis besitter ska kännas mer lättillgänglig, säger Ilse Crawford.

Gilla Residence på Facebook

I de omgjorda lokalerna har köket fått ta en större plats och väggarna och inredningen fått en mörkare ton.

– Köket är en plats där man alltid känner sig trygg, på samma vis som att ett dämpat ljus gör människor mer bekväma än ljusa och starkt upplysta ytor, säger Ilse Crawford.

– Man vet aldrig vad konstnärer producerar för verk i framtiden, därför ville vi skapa rum där både gammal som ny konst och design kan mötas i en uppdaterad form, lite mer som ett galleri, säger arkitekten John Robert Nilsson.

Läs mer: Hemma hos Ilse Crawford i London

Spana in den nya interiören:

bukowskis

Bukowskis_Reception_1A

Bukowskis_Reception_1B

Bukowskis_reception_2

Bukowskis_reception_3

Bukowskis_ValuationRoom

Bukowskis_KitchenDetail

Bukowskis_Kitchen

Läs mer: 7 skandinaviska designklassiker som fortfarande är trendiga

(68)
(3)


AnnonsLaddar