Max Martin och Ett Hem skapar ett musikhus.

1:12

Efter reklamen: Residence Magazine besöker ett av Sveriges största spahotell

(1:12)

Slå på ljud

Parterna, Ett hem och Max Martin, köpte fastigheterna Sköldungagatan 4 och 6 (Ett Hem ligger på Sköldungagatan 2) i en hemlig affär sommaren 2018, som nu blivit offentlig.

ett hem exteriör fasad

Fantastiska Ett Hem på Sköldungagatan 2.

Hanna Nova: fem vackra hotell runt om i Sommarsverige

Ett Hem och Max Martin på Sköldungagatan

På Sköldungagatan 6 kommer Max Martin att ha musikverksamhet, i och med att han kommer flytta sitt musikförlag dit. Världsstjärnor kommer att besöka studion ständigt, och tanken är att de ska kunna bo på Ett Hem vägg-i-vägg, då hotellet utökar sina verksamheter på nummer 4.

jeanette mix fasad

Ägarna till Ett Hem, familjen Mix, bor i ett hus som precis som hotellet är inrett av Ilse Crawford.

jeanette mix salong

Salongen hemma hos Jeanette Mix.

Det finns i skrivande stund inga konkreta datum för när en eventuell renovering och flytt kommer att ske.

Fyra snygga designhotell i Bergen – av Claesson Koivisto Rune

Ett Hem Stockholm

Ett Hem är inget vanligt hotell, det är nämligen ett gammalt sekelskifteshus som varit en privat bostad. Ägaren Jeanette Mix har tillsammans med inredaren Ilse Crawford förvandlat denna privata Arts and Crafts-bostaden till ett trendigt boutiquehotell på Östermalm i Stockholm, ett stenkast från Stockholms Tekniska Högskola.

Ett Hem Hotell

Inredaren Ilse Crawford har lyckats utomordentligt med att bevara känslan av att kliva in i ett faktiskt inbjudande hem. Man har behållt mycket personlighet, svenska antika möbler och en känsla av lugn, såväl som glädje.

Hotellet har tolv rum i avslappnad stil med massor av härligt ljusinsläpp. Rummen går i så kallad shabby-chic-stil. Byggnaden har en grönskande innergård där gäster kan koppla av eller avnjuta sin frukost. Det finns även gym,, lounge, bastu och andra utrymmen som du förväntar dig att hitta på ett hotell. Ett hotell där gästerna känner sig som hemma.

Titta in i Stockholms nya boutiquehotell Villa Dagmar