Max Martin och Ett Hem skapar ett musikhus.

Svenska låtskrivaren öppnar musikhus med Ett Hem

Ett Hem har tillsammans med Max Martin slutit ett partneravtal, efter att Martin köpt två stora fastigheter i området kring Lärkstaden. Tanken är att skapa ett internationellt musikhus, och det gör Martin tillsammans med ägarna till lyxhotellet Ett Hem.

Annons
Residence Magazine besöker ett av Sveriges största spahotell
Residence Magazine besöker ett av Sveriges största spahotell
1:12

Parterna, Ett hem och Max Martin, köpte fastigheterna Sköldungagatan 4 och 6 (Ett Hem ligger på Sköldungagatan 2) i en hemlig affär sommaren 2018, som nu blivit offentlig.

ett hem exteriör fasad
Fantastiska Ett Hem på Sköldungagatan 2.  
Annons

Ett Hem och Max Martin på Sköldungagatan

På Sköldungagatan 6 kommer Max Martin att ha musikverksamhet, i och med att han kommer flytta sitt musikförlag dit. Världsstjärnor kommer att besöka studion ständigt, och tanken är att de ska kunna bo på Ett Hem vägg-i-vägg, då hotellet utökar sina verksamheter på nummer 4.

jeanette mix fasad
Ägarna till Ett Hem, familjen Mix, bor i ett hus som precis som hotellet är inrett av Ilse Crawford.  
jeanette mix salong
Salongen hemma hos Jeanette Mix.  

Det finns i skrivande stund inga konkreta datum för när en eventuell renovering och flytt kommer att ske.

Annons

Ett Hem Stockholm

Ett Hem är inget vanligt hotell, det är nämligen ett gammalt sekelskifteshus som varit en privat bostad. Ägaren Jeanette Mix har tillsammans med inredaren Ilse Crawford förvandlat denna privata Arts and Crafts-bostaden till ett trendigt boutiquehotell på Östermalm i Stockholm, ett stenkast från Stockholms Tekniska Högskola.

Ett Hem Hotell

Inredaren Ilse Crawford har lyckats utomordentligt med att bevara känslan av att kliva in i ett faktiskt inbjudande hem. Man har behållt mycket personlighet, svenska antika möbler och en känsla av lugn, såväl som glädje.

Hotellet har tolv rum i avslappnad stil med massor av härligt ljusinsläpp. Rummen går i så kallad shabby-chic-stil. Byggnaden har en grönskande innergård där gäster kan koppla av eller avnjuta sin frukost. Det finns även gym,, lounge, bastu och andra utrymmen som du förväntar dig att hitta på ett hotell. Ett hotell där gästerna känner sig som hemma.

Annons