Sommarstuga med sjöutsikt

Unik strandtomt med 360 graders utsikt till salu – se bilderna

Naturnära, lantligt och ett häftigt läge mitt ute i vattnet. Nu kan den här sällsynta tomten vid Östra Nedsjön bli din.

Annons

I Tubbared glimmar vackra Östra Nedsjön, omgiven av natur och lantlig idyll. Nu finns en tomt till salu för 3,7 miljoner kronor i direkt anslutning till sjön, perfekt för den som vill bygga nytt och söker ett sjönära läge.

På den 3080 kvadratmeter stora tomten ingår nämligen både strand, trädgård och en plats att bygga hus på – mitt ute i vattnet. Varför sjötomten har över tio tusen visningar på Hemnet är inte svårt att förstå med det här exceptionella läget!

Sjötomt
 

»Det är väldigt unikt att få till en strandskyddsdispens som tillåter att bygga ute på vattnet. Här har man möjligheten att bygga nytt vid Östra Nedsjöns häftigaste läge med 360 graders sjöutsikt«, säger Tobias Petursson, ansvarig mäklare för Erik Olsson Fastighetsförmedling.

Annons
Sjöutsikt
 

Unikt tillfälle att bygga på vattnet

Det är möjligt att bygga ett fritidshus i ett plan och med en inredd vind, på en boarea om 145 kvadratmeter ute i vattnet. Nedan kan du se en 3D visualisering av hur ett potentiellt hus på tomten kan se ut.

Nybyggd sommarstuga
 
Sommarstuga
 
Annons

»För den som köper gäller det att man ser den unika potentialen och verkligen värdesätter charmen samt möjligheterna att bygga på vattnet«, säger Tobias Petursson och fortsätter:

»Det bästa med bostaden är alla dess möjligheter och det idylliska läget. Det finns en otrolig charm som vilar över huset idag och det skapar rum att drömma sig bort«.

Strandläget vid Östra Nerdsjön bjuder på många möjligheter för den aktiva. Utöver sol och bad finns Hindås Kanot- och Friluftsklubb i närheten – och på vintern kan du knäppa på dig långfärdsskridskorna eller längdskidorna och ta dig en tur över sjön.

Idyllisk sommarstuga
 

I området finns även goda vandringsmöjligheter i den kringliggande naturen, elljusspår, idrottshall, tennishall och ett rikt föreningsliv för många sporter.

Om du saknar storstadens puls och kulturliv ligger Göteborg och Borås på pendlingsavstånd och Landvetter flygplats finns bara en 20 minuter lång bilresa bort.

Du hittar hela annonsen här.

Annons