Kenza Zouiten lägenheten

Kenza visar upp lägenheten efter renoveringen – se skillnaden!

Influencern och entreprenören Kenza Zouiten Subosic köpte en lägenhet i centrala Stockholm förra året. Sedan dess har den fått genomgå en rejäl renovering. Nu, ett år senare, visar hon upp resultatet! Kika in!

Annons
VIDEO: Kika in i Kenzas nyrenoverade lägenhet
VIDEO: Kika in i Kenzas nyrenoverade lägenhet
1:03

Kenza Zouiten Subosic bor tillsammans med sin man Aleks och sönerna Nikola och Danilo. Paret gifte sig 2017 och driver skönhetsföretaget The Every tillsammans. Kenza har sedan länge varit en känd influencer och 2012 grundade hon modevarumärket Ivyrevel. I dag har hon 1,7 miljoner följare på sin Instagram – vilket gör Kenza till en av Sveriges största instagramprofiler.

För ett år sedan köpte familjen en ny lägenhet i centrala Stockholm som sedan dess har genomgått en totalrenovering.

”Vi blev förälskade direkt när vi klev in i lägenheten. Den har allt vi har letat efter i över två år”, skrev Kenza på sin Instagram då.

Annons
kenza förebild lägenhet
Kenza har uppdaterat sina följare på Instagram under renoveringens gång. Här är bilder på lägenheten innan renoveringen.  
Kenza Zouiten Subosic kök lägenhet
Bild på köket innan renovering.  
förebild lägenhet kenza zouiten
Paret har valt att behålla en del originaldetaljer.  
Annons

Lägenheten har fem rum, två badrum och efter renoveringen en sprillans ny balkong. Ytan är 150 kvadratmeter och både kök och badrum har, likt resten av lägenheten, fått sig en rejäl uppfräschning.

Kenzas nya lägenhet efter renoveringen

Flera av rummen är designade av arkitekturdesignern Kitchen By Paul och paret har valt att behålla en del originaldetaljer, så som den vackra stuckaturen.

Lampan i vardagsrummet är från Studio Laurin och i sovrummet finns en inbyggd garderob ritad av New Day Interior – elegans och lyx är genomgående i hela hemmet.

I köket hänger en vacker ljuskrona från skandinaviska företaget Studio Laurin. Barstolar från Gubi och gardiner från Romo Sweden. Tryck på pilarna för att se fler bilder.

SE OCKSÅ: Kändishemmen som Residences läsare gillar mest
SE OCKSÅ: Kändishemmen som Residences läsare gillar mest
1:22
Annons
Publicerat 23 maj 2022
Annons