benjamin ingrosso lägenhet

Benjamin Ingrosso visar upp lägenheten – se nya bilderna!

Ett varmt och modernt kök i trä, en generös takhöjd och en inredning inspirerad av hotellkänsla. Kika in hemma hos artisten Benjamin Ingrosso!

Annons
Benjamin Ingrosso - stilresan genom åren
Benjamin Ingrosso - stilresan genom åren
1:00

Artisten Benjamin Ingrosso, 24, är ständigt aktuell. Vi är vana med att se honom både på scenen och i tv-rutan. I fjol var han aktuell i Så mycket bättre och nu är han aktuell med säsong två av hans egna tv-program Benjamins. Ett program där han bjuder in kända personer till att laga mat tillsammans och spela musik.

Benjamin växte upp tillsammans med sin mamma Pernilla Wahlgren i Lidingö-villan – en villa vi är vana att se från Kanal 5s program Wahlgrens Värld. Men sedan en tid tillbaka bor han ensam i en lägenhet mitt i centrala Stockholm.

Benjamin Ingrosso skapar hotellkänsla i hemmet

Lägenheten är en etta på 36 kvadratmeter som ligger i ett hus från tidigt 1900-tal. En byggnad som är ritat av arkitekten Olof Jonsson. På den lilla ytan har han ett rymligt kök och en säng placerad mitt i rummet – ett sätt att skapa hotellkänsla där sängen gör rummet.

Annons

I en intervju med SvD Perfect Guide visar nu Benjamin Ingrosso upp sitt första egna hem – en lägenhet där inredningen speglar hans artist- och tv-framgångar.

– Jag vågade inte flytta in första året. Jag var hjärtekrossad och kände mig ensam. I stället bodde jag hos min bästa vän och hans fru. Det slutade med att jag blev kvar hos dom i ett och ett halvt år. Samma dag som de åkte in till förlossningen för att få sitt första barn sov jag min första natt här i lägenheten. Jag kände att det var dags för mig att flytta, säger Benjamin till SvD Perfect Guide.

På Instagram delar Benjamin med sig av bilder från lägenheten. Bland annat visar han upp det mörka träköket, den välkomnande hallen och såklart neonskylten från tv-programmet Benjamins. Tryck på pilarna för att se fler bilder.

Publicerat 28 mars 2022
Annons