Inredning för vardagsrummet.

VIDEO: 5 billiga sätt att göra om i hemmet
1:32

Efter reklamen: VIDEO: 5 billiga sätt att göra om i hemmet

(1:32)

Slå på ljud

Högtalaren Beosound level

Högtalaren Beosound level är extra slick i guld och liten och diskret nog att få plats överallt – liggande platt, stående, hängande på väggen. Dessutom är ljudet stort nog att fylla vilket (normalstort) vardagsrum som helst. 16 490:-, Bang & Olufsen.

Högtalaren Beosound level.

Högtalaren Beosound level.

Lampa Mito raggio edizione lusso

Dagsljus eller mysbelysning? Du behöver bara röra handen över skärmen – eller använda appen eller fjärrkontrollen – för att ställa in ljusets styrka och temperatur. Hi-tech-ljus! Mito raggio edizione lusso, 43 450:-, Occhio.

Lampa Mito raggio edizione lusso.

Lampa Mito raggio edizione lusso.

Soffexperten: “Så ser sofftrenderna ut just nu”

Motoriserade gardiner, Luxaflex

Motoriserade gardiner är en lyx lätt att vänja sig vid. Luxaflex har ett trådlöst system där motorn i gardinen får ström från ett batteri eller genom eluttaget. Gardinerna hissas eller vinklas med en fjärrkontroll eller via telefonen eller anslutna till ditt »smarta hem«. Bara att hojta alltså, eller ställ in vilken tid du vill släppa in solen. Duette, från 2 000:-, Luxaflex.

Motoriserade gardiner, Luxaflex.

Motoriserade gardiner, Luxaflex.

Photography Alexander van Berge

Freestyle smart projector

Inte sugen på en stor tv, ens om den ser ut som en tavla? LSP3B Freestyle smart projector må se ut som en liten kanon, men ger en bioupplevelse hemma i soffan. Eller ute i trädgården, för den är diskret och så pass liten att du kan med den ut på äventyr. 9 990:-, Samsung.

Freestyle smart projector.

Freestyle smart projector.

Titta in i nyrenoverade Ett hem – omtalade hotellet öppnar igen

Small transparent speaker

Den genomskinliga högtalaren från Transparent har setts i många stilmedvetna hem. Med en wi-fi-modul kan man koppla ihop upp till sju högtalare och få en sömlös stereoupplevelse från alla rum och strömma musik via sitt wi-fi. Men det går alldeles utmärkt att göra det via Spotify och Bluetooth i mobilen också. Small transparent speaker, 5 500:-, Transparent.

Small transparent speaker.

Small transparent speaker.

SE OCKSÅ: Kika in i den moderna släktgården på Gotland
1:37

Efter reklamen: SE OCKSÅ: Kika in i den moderna släktgården på Gotland

(1:37)

Slå på ljud