Se Åhléns nyheter för balkong och uteplats 2021, här är bilderna

Åhléns nyheter för balkong och uteplats 2021 – se bilderna här

Ett skepp kommer lastat med fler vårnyheter! Hos Åhléns präglas 2021 års utekollektion av mjuk nyminimalism och naturnära influenser. Se bilderna från kollektionen här.

Annons
Nyheter Åhléns vår och sommar 2021, naturmaterial
Ombonad mysstämning med naturen ständigt närvarande. Foto: Stellan Herner.  
Så inreder du med den våriga färgen lila
Så inreder du med den våriga färgen lila
0:52
Åhléns nyheter för balkong och uteplats 2021, krukor och vaser
Läcker keramik, från småvaser till rymliga krukor, i tidlöst utförande. Foto: Stellan Herner.  
Annons

I december trillade Åhléns första vårnyheter in och vi började omedelbart drömma oss till ljusa nätter och varma temperaturer. Kollektionen, som präglas av en ljus färgskala med inslag av lugnande blått och kontrasterande grönt, har nu utökats med nyheter för både balkong och uteplats.

Naturnära och harmoniskt hos Åhléns hem våren och sommaren 2021

En genomgående röd tråd för Åhléns vår- och sommarnyheter är längtan efter en ljus framtid, där lugn och harmoni står i fokus.

Annons

Kollektionen genomsyras av en naturnära känsla, inte bara i form av en trendig naturnära färgpalett, utan också rent estetiskt.

Åhléns nyheter för balkong och uteplats 2021, kuddar och plädar
Mönster med naturen i fokus genomsyrar Åhléns nyheter för balkong och uteplats 2021. Foto: Stellan Herner.  

– Längtan till naturen har satt sin prägel i form av mönster och färgskalor. Vi har frossat i växtlighet, knoppar och fröer, blommor och blad, säger Chary Westberg, designchef på Åhléns Hem, i ett pressmeddelande.

Åhléns nyheter för balkong och uteplats 2021, vaser
Maxa blomsterarrangemangen med en vas i böljande former. Foto: Stellan Herner.  

Rent materialmässigt är 2021 års stora trendmaterial trä mer än närvarande, inte minst i en ljus variant. Träet blandas upp med mjukare former på glas, keramik och möbler.

Annons

Två nya teman för uteliv

Åhléns nyheter för balkong och uteplats 2021, nyheter för balkongen
Kollektionen erbjuder flera snygga detaljer, från möbler till texilier, för både balkong och uteplats. Foto: Stellan Herner.  

Vår- och sommarkollektionen delas även in i fyra distinkta teman. Soft modern och Flora och Fauna återkommer genomgående i kollektionen, medan City Jungle och Deep as the Ocean är säsongens utelivsteman.

City Jungle är en sann färgkavalkad med inspiration, precis som namnet avslöjar, hämtad från djungeln. Djungelkänslan har sedan tolkats med ett skandinaviskt formspråk i åtanke.

Åhléns nyheter för balkong och uteplats 2021, vaser och krukor
Kollektionen innehåller flera somriga dukningsnyheter. Foto: Stellan Herner.  
Åhléns nyheter för balkong och uteplats 2021, blåa detaljer
Blått är flott! Bland nyheterna hittar vi allt från ljusaste ljust till mörkblå kontraster. Foto: Stellan Herner.  
Annons

Bladmönster och ränder avlöser varandra tillsammans med flätade naturmaterial i bland annat rotting och vattenhyacint. Temat passar utmärkt för dig som vill hitta fina detaljer till balkong, uteplats och picknicken i parken.

Åhléns nyheter för balkong och uteplats 2021, tallrikar
Lyft sommardukningen med färg och ränder med en maritim känsla. Foto: Stellan Herner.  
Annons

Deep as the Ocean är en hyllning till havet. Färgpaletten är, inte helt oväntat, blå med nyanser som sträcker sig från ljusaste ljust till mörkblå, nästintill svarta, kontraster.

Kollektionen kryddas upp med korallfärgade inslag och neutraler som adderar balans och harmoni. Här hittar du flera komponenter perfekta för sommarköket eller vardagsrummet som får flytta ut till balkongen.

Då släpps Åhléns utekollektion 2021

Sugen på att införskaffa någon ny detalj lagom till att utelivet drar igång på riktigt? Några av Åhléns nyheter, som den randiga krukan här ovan (reklamlänk), kan du klicka hem redan idag. Fler nyheter beräknas släppas vecka 14 och sedan dyker det upp nyheter lite allt eftersom. Så håll ögonen öppna!

Annons