Köksmaskiner toppar listorna 2021

Köksmaskinerna du inte visste att du behövde – som toppar listorna

Köksmaskinerna är både en hjälpande hand i köket och skapar nya sätt för att laga och servera mat. Här har vi samlat 14 maskiner du kanske inte visste att du behövde – som alla hittas på topplistorna.

Annons

Just nu tillbringar vi alla extra mycket tid hemma vilket gör att vi har mer tid för att experimentera i köket. Köksmaskinerna har blivit allt mer populära och säkert finns det några som du tidigare inte hört så mycket om – men som kommer öka din upplevelse av matlagning. Vi har nedan samlat 14 populära maskiner till köket som du kommer älska!

Känner du någon som gillar matlagning passar de även perfekt som julklapp! Det bästa är att alla köksmaskiner kostar under 1 000 kronor.

köksmaskiner 2021
Investera i en köksmaskin som ger dig extra tid till annat i hemmet!  

14 KÖKSMASKINER DU INTE VISSTE ATT DU BEHÖVDE:

Köksmaskinerna är en hjälpande hand i köket där många underlättar rejält! Vi har samlat maskiner för allt från tillagning av mat till snacks.

Annons
tork köksmaskin
 

Torkar din mat på ett smart och effektivt sätt med en frukt- och svamptork från Emerio. Läs mer och köp den här (reklamlänk från Awin.com) (reklamlänk).

minifritös princess
 

En liten komplett minifritös för tex potatis och fondue för tex kött i ett, från Princess. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

Annons
glassmaskin champions
 

En glassmaskin från Champion. Maskinen är enkel att använda och du har välsmakande glass på 15-30 minuter. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

skärmaskin severin
 

Kraftfull skärmaskin i metall från Severin med avtagbara delar. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

Annons
sous vide maskin
 

En Sous Vide-maskin för vakuumförpackning. Här ingår Champion Sous Vide Precision Circulator, en Champion Vakuumförpackare samt Champion Vakuumpåsar i rullformat. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

donuts maskin
 

Gör dina egna donuts snabbt och enkelt i en maskin från Emerio, med plats för sju. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

Annons
crock pot maskin
 

Crock-Pot är den bekväma vägen till god och nyttig mat. Starta ditt långkok och gör något annat av dagen. Många timmar senare kommer du hem till en hemlagad måltid. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

bordsgrill champions
 

Med en elektrisk bordsgrill, här från Champions, kan du grilla kött, fisk och grönsaker enkel på bordet i sällskapet. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

Annons
råsaftcentrifug bosch
 

En kraftfull råsaftcentrifug med stort påfyllningsrör för mindre förberedelse av frukter och grönsaker från Bosch. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

churros maskin
 

Gör dina egna churros hemma med denna maskin från Emerio. Ett härligt spanskt bakverk som kan ätas på många sätt. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

Annons
äggkokare
 

En äggkokare som sparar tid och ger dig perfekta ägg. Vattenmängden anpassas med äggets storlek och när det är klart hörs en signal. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

popcorn champions
 

Poppa biopopcorn hemma med en festlig maskin från Champions. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

Annons
riskokare hamilton beach
 

Riskokare och ångkokare i ett som ger ett perfekt kokt ris från Hamilton Beach. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

smörgåsgrill
 

En smörgåsgrill med plats för två mackor, till exempel italiensk focaccia eller turkiskt bröd. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

TRÄ ÄR TRENDIGASTE MATERIALET JUST NU – 10 INSPIRERANDE TIPS
TRÄ ÄR TRENDIGASTE MATERIALET JUST NU – 10 INSPIRERANDE TIPS
1:05

LÄS MER:

10 stilrena dagbäddar i butik just nu

Guide: Så väljer du rätt glas till rätt drink

16 trendiga tavlor och posters att pryda din vägg med

Publicerat 08 december 2020
Annons