Dagbäddar i butik

10 fina och stilrena dagbäddar i butik just nu

Lyxa till hemmet med en vacker dagbädd, nutidens trendigaste och mest praktiska möbel! Vi listar 10 fina och stilrena alternativ som passar i alla hem.

Annons

Nutidens trendigaste och mest praktiska möbel är dagbädden, den ultimata lyxen som verkligen bjuder in till vila. Den är ett perfekt komplement till en soffgrupp eller som ensam möbel i ett stort rum med bara en vacker matta och massor av härliga kuddar. En praktisk och stilfull möbel som kan fungera som en soffa under dagen och en extrasäng under natten.

 

Snygga dagbäddar att inreda hemmet med:

Vi listar 10 fina och stilrena dagbäddar som finns i butik just nu, som passar till alla hem.

Annons
beige dagbädd
 

Beige dagbädd från House Doctor, en elegant och stilren dagbädd med ett nackstöd. Du kan köpa den här (reklamlänk).

snygg dagbädd
 

Dagbädd från Karup Design i ett enkelt skandinaviskt utseendet i kombination med flexibiliteten i den japanska futonmadrassen som ger dig den mångsidighet som är lätt att välkomna i ditt hem. Du kan köpa den här. (reklamlänk)

Annons
dagbädd i rotting
 

Dagbädd i trendigt rotting från Nordal med kuddar i grått tyg. Du kan köpa den här (reklamlänk).

grå dagbädd
 

Dagbädd från Bloomingville med trästomme och klädd i grått polyestertyg. Nackkudde ingår. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons
fin dagbädd
 
 
Annons

Grå dagbädd från danska Broste Copenhagen är en elegant sittmöbel som bjuder in till vila och avslappnande stunder. Du kan köpa den här (reklamlänk).

dagbädd soffa
 
stor dagbädd
 
Annons

Trendig dagbädd och soffa i ett från Karup Design. Använd som soffa eller fäll ramen så har du en trevlig säng för dina gäster över natten. På sina praktiska hjul kan du även flytta runt den och ställa den exakt där du vill ha den. Du kan köpa den här (reklamlänk).

rotting bädd
 

Dagbädd i rotting med grått tyg från Bloomingville ger ett rustikt och mysigt uttryck. Du kan köpa den här (reklamlänk).

dagbädd i sammet
 

Dagbädd med sammetsklädsel och stomme av metall från Ellos Home. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons
stilren dagbädd
 

Trendig dagbädd från danska Ferm Living som presenterar en spännande kontrast mellan horisontella karaktärsdrag och mjuka, runda linjer. Tillverkad i ullmix, har eleganta ben i lackerat metall samt en vändbar kudde. Du kan köpa den här (reklamlänk).

beige dagbädd
 

Stilren och snygg dagbädd i beige sammet från Jotex med nackkudde. Du kan köpa den här (reklamlänk).

LÄS MER:

16 snygga posters och tavlor att pryda dina väggar med

Färgstarkt och lekfullt – trendiga stearinljus att tända i vinter

14 fina möbler och inredningsdetaljer i trä

Annons