Dagbäddar i butik

Nutidens trendigaste och mest praktiska möbel är dagbädden, den ultimata lyxen som verkligen bjuder in till vila. Den är ett perfekt komplement till en soffgrupp eller som ensam möbel i ett stort rum med bara en vacker matta och massor av härliga kuddar. En praktisk och stilfull möbel som kan fungera som en soffa under dagen och en extrasäng under natten.

Snygga dagbäddar att inreda hemmet med:

Vi listar 10 fina och stilrena dagbäddar som finns i butik just nu, som passar till alla hem.

beige dagbädd

Beige dagbädd från House Doctor, en elegant och stilren dagbädd med ett nackstöd. Du kan köpa den här (länk till Kitchentime).

snygg dagbädd

Dagbädd från Karup Design i ett enkelt skandinaviskt utseendet i kombination med flexibiliteten i den japanska futonmadrassen som ger dig den mångsidighet som är lätt att välkomna i ditt hem. Du kan köpa den här. (länk till butik)

dagbädd i rotting

Dagbädd i trendigt rotting från Nordal med kuddar i grått tyg. Du kan köpa den här (länk till Kitchentime).

grå dagbädd

Dagbädd från Bloomingville med trästomme och klädd i grått polyestertyg. Nackkudde ingår. Du kan köpa den här (länk till Ellos).

fin dagbädd

Grå dagbädd från danska Broste Copenhagen är en elegant sittmöbel som bjuder in till vila och avslappnande stunder. Du kan köpa den här (länk till Nordic Nest).

dagbädd soffa
stor dagbädd

Trendig dagbädd och soffa i ett från Karup Design. Använd som soffa eller fäll ramen så har du en trevlig säng för dina gäster över natten. På sina praktiska hjul kan du även flytta runt den och ställa den exakt där du vill ha den. Du kan köpa den här (länk till butik).

rotting bädd

Dagbädd i rotting med grått tyg från Bloomingville ger ett rustikt och mysigt uttryck. Du kan köpa den här (länk till Ellos).

dagbädd i sammet

Dagbädd med sammetsklädsel och stomme av metall från Ellos Home. Du kan köpa den här (länk till Ellos).

stilren dagbädd

Trendig dagbädd från danska Ferm Living som presenterar en spännande kontrast mellan horisontella karaktärsdrag och mjuka, runda linjer. Tillverkad i ullmix, har eleganta ben i lackerat metall samt en vändbar kudde. Du kan köpa den här (länk till Nordic Nest).

beige dagbädd

Stilren och snygg dagbädd i beige sammet från Jotex med nackkudde. Du kan köpa den här (länk till butik).

LÄS MER:

16 snygga posters och tavlor att pryda dina väggar med

Färgstarkt och lekfullt – trendiga stearinljus att tända i vinter

14 fina möbler och inredningsdetaljer i trä