Lekfullt och färgglatt – här är Ellos Homes nya kollektion tillsammans med Trine Kjær

I år inreder vi gärna med härliga färger! Kika in Ellos Homes nya inredningskollektion som andas lekfullhet och glädje och syftar till att våga något nytt.

Annons

Dröm dig bort en stund eller låt bara fantasin segla i väg! Ellos släpper nu inredningskollektion tillsammans med den danska Creative Directorn Trine Kjær. Kollektionens fokus ligger på lekfullhet, glädje och att bryta mönster.

 

A vogue pattern, som kollektionen heter, handlar om att bryta mönster, leka med form och färg och syftar till att våga något nytt. Ställa om tankar och rutiner till något helt nytt, böja och bända ljus och ljud tills dess att helt nya färger, nya perspektiv, träder fram.

Annons

I samband med kollektionen har Trine Kjær tagit fram fem olika posters som alla fångat glimtar av det som under det gångna året fått oss att bryta mönster. Vi bjuds på ögonblicksbilder, tankar och fantasier som väckts till liv under den pågående pandemin.

 

”Jag blev så exalterad när Ellos först kontaktade mig om det här projektet. Jag har alltid älskat Ellos och den här kollektionen talar verkligen till mig med all sin färgsprakande livfullhet. Att min del skulle vara inspirerad av pandemin och alla restriktioner visste jag på en gång, så jag skapade några bilder som reflekterar mina erfarenheter så som pannkakor på en måndag, pizza i sängen, att längta efter vänner och resor och – såklart – ökat fokus på hygien, säger Trine Kjær.

Annons
 

Kollektionen bjuder på färgsprakande och trendiga toner och lekfulla former som kan vara precis vad som behövs för att bryta mot det allt mer avskalade liv vi just nu lever. Här finns ett hoppfullt budskap, ett som rimmar med vårens knoppande kvistar och ljumma vindar.

”Det känns fantastisk roligt att ha fått samarbeta med Trine som passar så klockrent in i detta färgsprakande tema”, säger Jennifer Åhman, designchef på Ellos Home.

 

Se hela kollektionen här! (reklamlänk)

Våra favoriter från Ellos inredningskollektion med Trine Kjær:

 

Skruvade ljus i 2-pack. Finns även i lila och beige. Köp dem här (reklamlänk).

Annons
 

Poster Red Wine & Coffee. Köp den här (reklamlänk).

 

Dekorativ kruka av stengods. Köp den här (reklamlänk).

Annons
 

Dekorativt skåp i grön ton. Finns i fler färger. Du kan köpa det här (reklamlänk).

 

Trendig bordslampa av metall i matt finish och plisserad skärm av papper. Finns i fler färger. Köp den här (reklamlänk).

Annons
 

Runt soffbord i mangoträ med kraftiga, runda ben. Köp det här (reklamlänk).

 

Poster Quarantine. Köp den här (reklamlänk).

Annons
 

Vas av stengods i glaserad finish med randigt mönster. Köp den här (reklamlänk).

 

3-sits soffa med ett modernt uttryck. Finns i fler färger. Köp den här (reklamlänk).

Annons
 

Sidobord i pulverlackad metall med handmålat mönster. Köp det här (reklamlänk).

Se hela kollektionen här! (reklamlänk)

LÄS MER:

I år vill vi inreda med vackra pasteller – 20 trendiga köptips

9 snygga och tidlösa lampor som sätter stilen

Så bäddar du sängen med prydnadskuddar – 18 tips

7 största inredningstrenderna under 2021
7 största inredningstrenderna under 2021
1:17
Annons